Music Idol

Теди Кацарова на сцената на Music Idol - 12 май

bTV • От 0/5

Теди Кацарова на сцената на Music Idol - 12 май
Теди Кацарова на сцената на Music Idol - 12 май
ВикиТеди Кацарова ще бъде специален гост на Music Idol утре вечер по време на концерта на застрашените. Тя ще подкрепи айдълите, като изпълни две свои парчета “Popstar” и “I Miss You”.

Какви бяха преживяванията, патилата и емоциите на Марин по време на престоя на айдълите в Македония, зрителите ще видят в специален видео материал.

Какви са настроенията на македонските граждани към Music Idol и кой е техният фаворит ще стане ясно днес в шоуто.

Междувременно многобройни почитатели се тълпяха във вчерашния ден в Сити Център София, където до 14 май се провежда «Караоке айдъл», за да вземат автографи от своите любимки  Виктория Димитрова и Симона Статева или за да изпеят някое свое любимо парче. До края на конкурса и останалите участници от Music Idol 3 ще раздават автографи за своите фенове всеки ден от 16:00 ч. Оказва се, че най-предпочитаните песни на кандидат кароке айдълите остават българските. Парчета на Д2, Ъпсурт, Щурците, Лили Иванова, Емил Димитров, Тони Димитрова звучат по цял ден и огласят търговския център. Най-добрите изпълнения според гласуването на посетителите в сайта на Music Idol ще получат награди.

Още за Music Idol

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg