Актуално В програмата

Бойко Борисов водещ на "Стани богат"

1 коментар

Бойко Борисов в "Стани богат" на 11 и 13 май от 20:00 ч. по Нова ТВ
Бойко Борисов в И след края на VIP Brother 3 „Нова телевизия” и продуцентска компания Old School Productions ще продължат с благотворителните акции и ангажираността си в набирането на средства за хората в нужда.

На 11 и 13 май от 20:00 ч. „Нова телевизия” ще излъчи първите две издания от новата специална поредица на „Стани богат”, в която участници ще бъдат политици. В следващите няколко седмици емблематични политически фигури ще седнат на стола на богатството благотворително, а спечелените от тях пари ще се прибавят към общата финална сума на VIP Brother 3.


Бойко Борисов в

Първи в „Стани богат” ще се състезава кметът на София Бойко Борисов в тандем с историка Божидар Димитров. В 90-минутното предаване в понеделник столичният кмет ще разкрие какви жокери ще използва в своята предизборна кампания и на кои въпроси се отговаря по-лесно – на тези в „Стани богат” или на другите, по проблема с боклука. Чрез гласуване експеримент в предаването ще бъде представено импровизирано социологическо проучване „За кого ще гласувате на парламентарните избори?”, със социологическа извадка  - публиката на „Стани богат”.  Бойко Борисов и Божидар Димитров ще търсят отговорите на въпросите: „Какъв вид дърво е разпространеното в Южна Америка кебрачо, чието име на испански означава „чупи брадва”,  „Какъв е цветът на пламъка, който се получава при горенето на магнезия?”
„Кой римски император е носил бронята на Александър Македонски?”.

Бойко Борисов в


В сряда, на 13 май, за първи път в историята на предаването „Стани богат” водещият Ники Кънчев ще седне на стола на богатството. В рамките на 90 минути той ще се състезава благотворително заедно със своя приятел и колега Ути Бъчваров, а въпросите ще задава кметът Борисов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов