Архив VIP Brother

Над 30 суперзвезди във VIP Brother в неделя

Добави коментар

Саша Антунович напусна къщата на VIP Brother. Над 30 суперзвезди във VIP Brother на финала в неделя.
Саша Антунович напусна къщата на VIP BrotherСнощи, 07.05, след поредния рекордно дълъг лайф, Саша Антунович напусна къщата на VIP Brother. Така той се превърна в последния елиминиран съквартирант, преди големия финал тази неделя.
Също снощи, по време на представянето на тримата номинирани, Саша, Мария и Тошко успяха да съберат над 130 000лв., а общата сума събрана до момента достигна - 1 289 323 лв.

Така за финала на VIP Brother  се класираха седем VIP-a.
 Великолепната седморка – Ивайла, Ицо, Део, Софи, Мария, Петя Дикова и Тодор Славков
спокойни и в добро настроение очакват финала, а днес за тях продуцентите са подготвили една голяма изненада – тържествена вечеря за финалистите...на 50м. височина.



Съквартирантите ги очаква специално изградена платформа, която ще бъде издагната на 50метра височина и там, буквално увиснали във въздуха, ще им бъде сервирана специална и изискана вечеря.




Финал
Вече е ясна и датата на големия финал. Тази неделя, 10 май, в изключително драматичен, осем-часово живо предаване ще стане ясен и победителят в третия сезон на VIP Brother.

Съквартирантът, който ще заключи къщата в Нови Хан, ще спечели специална статуетка, изработена от Вежди Рашидов, както и престижа да е човекът, събрал най-много средства за благородните каузи през този сезон.

Финалът на риалитито ще започне в 15:00 часа и ще завърши в полунощ, а седемте съквартиранти-финалисти ще бъдат прекъснати единствено от централната емисия на „Календар”, за която също са подготвили изненада.
Всеки един финалист ще има възможност да се включи пряко в централната емисия на „Календар”, откъдето ще обясни на цяла България защо зрителите трябва да гласуват именно за него.

През 8-часовия лайф за съквартирантите ще има специални изненади. Освен всички елиминирани до момента участници, на сцената в Нови Хан ще излязат и едни от най-големите звезди от българския шоубизнес – Йорданка Христова, Глория и Миро са само част от звездната агитка, която ще подкрепи благотворителния сезон на VIP Brother.

Всеки един от седмината оцелели ще бъде подкрепен и от талантливо дете с увреждания. Новосформираните  дуети дете/звезда ще се представят с едно изпълнения на сцената. Освен това, всеки един от финалистите ще има и свое лично шоу, продуцирано от негов поддръжник. За оценка на изпълненията VIP Brother 3 отново е извикал и своето звездно жури в състав Евгени Минчев, Димитър Рачков, Мария Игнатова и разбира се, голямата уста – Камелия.

Кой ще заключи къщата на VIP Brother 3?
Отговорът – Тази неделя от 15:00 до 24:00 часа!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother