Актуално В програмата

Стефан А. Щерев е новото лице на „Нова телевизия”

Добави коментар

От 11 май водещият Стефан А. Щерев ще „разлайва” кучетата по „Нова телевизия”, но не със сръбски псувни, както се случва във филма „Прогноза”, а чрез...
От 11 май водещият Стефан А. Щерев ще „разлайва” кучетата по „Нова телевизия”От 11 май водещият Стефан А. Щерев ще „разлайва” кучетата по „Нова телевизия”, но не със сръбски псувни, както се случва във филма „Прогноза”, а чрез пиперливи коментари по адрес на родни политици и публични личности.

„Да разлаеш кучетата” е новото предаване по „Нова телевизия”, което ще се излъчва три пъти седмично – в понеделник, вторник и сряда, от 20:00 ч., след централната новинарска емисия „Календар”.

Зад проекта отново застават продуцентите от „Чучков брадърс” след успешното начало на комедийното шоу „Царете на комедията”.

Водещият Стефан А. Щерев е многопластова артистична личност. Стефан играе една от главните роли в новия български филм „Прогноза”, където се превъплъщава в образа на сръбския сърфист Горан. Преди време той беше и основна фигура в театралното студио 4ХС. Освен че снима в киното и вече пета година е сред звездите на сръбския театър, новото лице на „Нова телевизия” режисира кратки филми, движи се, експериментира със звука, преподава, изследва изкуството на актьора.

Актьорът често гостува на режисьори и хореографи и в Западна Европа. Стефан А. Щерев е един от оранизаторите на  “Антистатик” – фестивал за съвременен танц и пърформанс.

В рамките на 30 минути новото смешно предаване - one man show, ще представя социална и политическа сатира, следваща модела на новините и публицистичните предавания. По своята същност форматът ще бъде един от първите опити да се създаде сатирична програма, базирана на новинaрската пряка актуалност, с акцент върху социалните и политически проблеми.
„Да разлаеш кучетата” ще е предаване със собствена гражданска позиция, изразена чрез водещия. Като под неговия прицел ще попадат всички публични фигури, независимо от политическата им принадлежност. Чрез пародия и интелигентен хумор шоуто ще следи поведението на родните политици и популярните личности в медиите, поднасяйки  безпристрастни осмиващи коментари. В шегите на водещия, който ще изразява и собствена гражданска позиция по злободневните теми, ще се съдържа истината, която често пъти никой не казва.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да разлаеш кучетата , Стефан А. Щерев

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Стефан А. Щерев арабски шейх

Яне Янев в „Да разлаеш кучетата” - вторник, 2 юни

Трета поредна седмица Срефан А. Щерев ще разлайва кучетата

Татяна Дончева свири на цигулка и разлайва кучетата