В програмата

Антон Кутев е новият водещ на предаването „Звезден репортер”

NOVA • От 0/5

Антон Кутев е новият водещ на предаването „Звезден репортер”
Антон Кутев е новият водещ на предаването „Звезден репортер”
Антон Кутев е новият водещ на предаването „Звезден репортер”Антон Кутев е новият водещ на предаването „Звезден репортер”. Неговите журналистически попадения ще проследим в седмицата от 4 до 8 май, от 19:30 ч.

Той е просто перфектен – така, с възхищения, говорят за секретаря на националния съвет на БСП в екипа на звездната рубрика. Кутев изцяло влиза в ролята на репортера, използва чисто репортерски похвати, има отношение към всички теми, демонстрира свежо чувство за хумор... Пред Народния театър дори играе партия шах, заради спортната тема, която прави за понеделник.

 
Ето и останалите теми:


  • Понеделник, 27 април
Антон Кутев взима интервю от европейския шампион по шах за аматьори Киприян Бербатов и говори с него на спортни теми.

  • Вторник, 28 април
Модните тенденции за сезон пролет-лято 2009 г. ще разберем от разговор с Кремена Халваджиан и професор Любомир Стойков.

  •  Сряда, 29 април
Кутев търси мнението на родители, учители и ученици за  и против тестовете след 4 и 7 клас, и нужно ли е да се дават повече знания на децата или това ги стресира излишно. Според доклад на Световната здравна организация страните от Източна Европа децата боледуват два пъти повече, заради стреса на който са подложени.

  • Четвъртък, 30 април
Вдъхновен от излязла наскоро статия, според която има висок процент скрита безработица (повече от 13% от хората по някаква причина са без работа, но не са регистрирани официално в бюрата по труда) Кутев търси мнението на Агенцията по заетостта и КТ „Подкрепа” за това дали тези българи са „свежа кръв” за сивата икономика...

  • Петък, 1 май
Как се отразява на самочувствието на мъжете преуспялата жена и може ли жената да има по-добра кариера и да изкарва повече пари от мъжа – интервю с олимпийската шампионка Румяна Нейкова и нейния съпруг Свилен.

Още за Звезден репортер, Календар

04:45
26.07.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg