Актуално На кафе

„На кафе” ще помогне на двама абитуриенти от дом за оставени деца да се изживеят своя празник...

Добави коментар

„На кафе” ще помогне на двама абитуриенти от дом за оставени деца да се изживеят своя празник...
„На кафе” ще помогне на двама абитуриенти от дом за оставени деца да се изживеят своя празник...„На кафе” ще помогне на двама абитуриенти от дом за оставени деца да се изживеят своя празник...

В продължение на един месец, веднъж седмично, зрителите ще видят как водещата Гала гостува на Дома за деца лишени от родителска грижа „Христо Ботев”  в Горна баня, за да се запознае с децата и мястото, където живеят.

С помощта на приятели на предаването ще подготвим за бала им 18-годишната Силвия Борисова и 19-годишния Павлин Бурлаков.


Двамата ще получат дрехи, обувки и аксесоари, освен това ще преминат през козметични процедури, за да може да получат цялостна визия за нощта на бала им.

Силвия живее в дома от две години. Тя има сестра и родители, но те са лишени от родителски права. Заедно със сестра си работи в магазин в центъра на София. Учи в 73-то училище на Плиска. Пътува много всяка сутрин, защото и преди е учила в това училище. Иска да кандидатства в УНСС.

Павлин има майка, която не е  лишена от родителски права, но от години е в чужбина и въобще не го е потърсила. Той учи в 66-о СОУ в квартал Овча купел. Заедно с Павлин в дома живеят и неговите двама братя и една сестра, той е най-големият.

Силвия ще я облича магазин „Мадейро” в ЦУМ, а Павлин – „Росини”.

И Силвия, и Павлин се обличат спортно – дънките и маратонките са предпочитаното им облекло.

Кампанията се реализира със съдействието на Столична община и директорката на дома Йорданка Темелкова, която е директор от 3 месеца. В дома живеят 32 деца от 8 до 18-годишна възраст.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

В програмата: