Актуално В програмата

Николай Свинаров – звезден репортер с чувство за хумор

Добави коментар

Великолепно чувство за хумор демонстрира Николай Свинаров в новото си амплоа – звезден репортер на „Нова ТВ”, от 27 април до 1 май
Николай Свинаров – звезден репортер с чувство за хуморВеликолепно чувство за хумор демонстрира Николай Свинаров в новото си амплоа – звезден репортер на „Нова телевизия”.

От 27 април до 1 май народният представител и председател на Българска нова демокрация ще покаже материали, посветени на широк кръг от теми – от бума на отвличанията до вредата от слънчевата баня и нарушената ерекция при младите мъже.

По последния проблем Свинаров демонстрира завидна разкрепостеност в мисленето, съветвайки представителите на силния пол да не се срамуват от това да ходят на лекар така, както ходят на зъболекар...

По време на предварителните снимки за „Звезден репортер” хората, които разпознаваха бившия военен министър, го спираха и разпитваха предимно за политика... Други, демонстрирайки симпатиите си към него, го почерпиха с домашно приготвено овче кисело мляко. Това се случи в село Златуша, където Свинаров отиде, за да направи репортаж за ритуалното клане на  агнета.

Темите тази седмица:


Понеделник, 27 април
Защо има бум на отвличанията и няма разкрити банди ще разберем от интервю с Минчо Спасов – председател на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание.

Вторник, 28 април

За новите документи за самоличност и за това дали нарушават личното ни пространство пръстовите отпечатъци Николай Свинаров ще потърси мнението на Мария Костадинова – директор на дирекция „Български документи за самоличност”, и на Томо Борисов – ескперт по сигурността.

Сряда, 29 април
Полезни или вредни са слънчевите бани – интервю с д-р Пепа Георгиева – дерматолог.

Четвъртък, 30 април
Сексологът д-р Илия Врабчев и психологът Мадлен Алгафари ще обяснят защо повече от 20% от младите мъже имат нарушена ерекция и ще коментират изследвания, според които стресът от престой в задръствания води до импотентност.

Петък, 1 май
Хуманно ли е в 21 век да се колят ритуално агнета? – тази тема ще отведе Николай Свинаров в село Златуша, за да разговаря с човек,  който отглежда агнета. Ще бъде потърсено и мнението на представители на природозащитни организации, които са против клането на агнета
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Николай Свинаров , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”