Актуално В програмата

Актрисата Диана Любенова в „Стани богат” този петък

Добави коментар

Диана ще се състезава в „Стани богат” в подкрепа на семейства със слепи деца и закупуване на нови кувиози в родилните отделения
Актрисата Диана Любенова в „Стани богат” този петъкНа стола на богатството тази седмица ще седне актрисата и телевизионна водеща Диана Любенова. Диана ще се състезава благотворително в „Стани богат” в подкрепа на социална програма за работа със семейства със слепи деца и закупуване на нови кувиози в родилните отделения, реализирана заедно с фондация Lions. Актрисата от сериала „Забранена любов” е и поредната гост-звезда в къщата на VIP Brother 3.

В „Стани богат” Диана Любенова ще отговаря на въпросите -  „Наука за изследване на какво е иронологията, ако се позовем на гръцкия корен на думата?”, „Кой американски щат е известен като „Златния щат”, а върху флага му е изобразена мечка?”, „Освен че пее на какъв инструмент свири Мадона в първата си група „Брекфъст Клъб”. Сексапилната участничка ще използва като жокер своя приятел, американецът Уелдън Лес.

В знак на солидарност към хората с проблеми със зрението, актрисата от „Забранена любов” ще постави черна превръка на очите си, докато се състезава в интелигентната игра.

Специалните благотворителни издания на „Стани богат” ще се излъчват осем поредни седмици, всеки петък от 21:00 часа, след „ВИП Брадър” 3.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат , ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов