Архив VIP Brother

Аня Пенчева напусна къщата на VIP Brother 3

Добави коментар

Део, Мария и Милко застрашени от елиминация в VIP Brother 3. Аня Пенчева напусна къщата.
След едно от най-драматичните и емоционални предавания на VIP Brother 3 до момента, Аня Пенчева и Ивайла Бакалова си стиснаха ръцете и забравиха личните си дрязги в името на благотворителността.



Пред очите на цяла България и пред своите защитници на сцената, двете съквартирантки изясниха обтегнатите си отношения през последната седмица. За разрешаване на спора помогна много и майката на младата актриса Виолета Марковска. Г-жа Марковска, която бе гост в публиката, обясни за своята лична драма, за загубата на съпруга си, болен от хепатит C, както и за това как лични интереси са на път да засенчат благородните каузи на предаването. Именно тези нейни думи накараха Аня да стане от сцената и да отиде да целуне майката на Вили... Последва прегръдка и емоционална сдобряване между Ивайла и Аня.

Без да чака, съпругът на Аня Ивайло Караньотов, хвана жена си за ръка и я изведе от къщата на VIP Brother 3 завинаги.


И докато двете жени влизаха обратно в къщата, а зрителите очакваха щастливия финал, се случи още нещо наистина неочаквано. Не бе минала и минута в къщата и между двете съквартирантки отново се разрази спор. Без да чака, съпругът на Аня Ивайло Караньотов, хвана жена си за ръка и я изведе от къщата на VIP Brother 3 завинаги.

780 000 лева
От спора между Аня и Ивайла спечелиха единствено нуждаещите се. Сумата, генерирана от смс-и и дарения до момента, набъбна до 780 000 лева. Само за последните три дни Аня и Ивайла събраха близо 70 000 лева. Останалата част от парите бе събрана на сметките на петимата номинирани – Ицо, Део, Саша, Мария и Милко.

Най-много средства бяха събрани от Ицо и Саша, които автоматично се спасиха от елиминации. Днес застрашени остават Милко, Мария и Део.

Шоу на съквартирантите

Тази вечер тримата номинирани ще представят традиционното за четвъртък Токшоу на съквартирантите.

Део ще бъде продуциран от Борко Чучков.
Мария Гроздева ще бъде подкрепена от Еди Папазян.
Милко Калайджиев ще изненада всички с концерт на свои колеги и колежки от Пайнер.

Как ще се представят съквартирантите?
Какви са настроенията в къщата след излизането на Аня?
Ще се справи ли Пипи сама в къщата?
Кой ще си тръгне днес?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър