Архив Music Idol

Стартират риалити епизоди на Music Idol в четвъртък

Добави коментар

На 23 април от 21.30 часа по bTV стартират риалити епизодите на Music Idol. Вицеремиерът на Македония гостува в шоуто.
Вицеремиерът на Македония гостува в шоуто

Симона Статева


На 23 април от 21.30 часа по bTV стартират риалити епизодите на Music Idol. Всеки четвъртък зрителите на шоуто ще могат да видят най-интересните моменти от живота на талантите зад сцената.

Утре македонският вицепремиер Ивица Боцевски ще бъде на работно посещение у наспо покана на министъра по европейските въпроси Гергана Паси. Специални гости на работния обяд, който министърът по европейските въпроси ще даде в чест на македонския си гост, ще бъдат македонските участници в Muusi Idol. По-късно двамата политици ще гостуват на поредните елиманиции в шоуто.

Днес в предаването на bTV “Тази сутрин” станах ясни имената на петте финалистки, които ще трябва да убеждават зрителите, че имат място в шоуто след снощния концерт. Това са Виктория, Русина, Ели Раданова, Магдалена и най-малката участничка – Симона Статева. Тя попада за първи път на елиминации след страта на концертите, а до момента единствено Боян и Александър не са попадали сред застрашените от отпадане.

Д2 ще гостуват на Music Idol утре вечер. Бандата ще открие шоуто, а по-късно ще направи коментари за изпълненията на идолите. Междувременно Д2 започват и поредицата си от концерти в търсеното на най-добрата училищна група в конкурса “Голямо междучасие”. Утре предстои първият концерт, който ще се изнесе в Национално музикално училище “Любомир Пипков” в столицата.  


Веднага след вчерашния концерт идолите празнуваха рождения ден на Дарко. Въпреки че от две седмици той не е в шоуто Илиевски се радва на нестихващ интерес от страна на феновете, които вчера се струпаха на служебния вход на зала Фестивална, за да се снимат с любимеца си. Той обаче предпочете компанията на една от бившите си конкурентки – Ели Раданова. Симпатиите между двамата бяха забелязани и от останалите таланти, а след вчерашната забава македонецът прекара вечерта в стаята на Ели.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер