Архив VIP Brother

Любо Ганев играе благотворително предаването в „Стани богат”

Добави коментар

Любо Ганев играе благотворително предаването в „Стани богат” за петата благородна кауза в къщата на ”ВИП брадър 3” петък от 21:00 ч.
Любо Ганев играе благотворително предаването в „Стани богат”За „Зелена кауза – ЕКОПАК – разпространяване на домашни контейнери за разделно събиране на боклука” ще играе благотворително утре вечер волейболистът Любо Ганев в предаването „Стани богат”. Това е петата благородна кауза в къщата на ”ВИП брадър 3”.

След като доказа, че не е чак толкова трудно да пее песни на Лили Иванова и то в дует със Софи Маринова, в петък вечер един мъж с размерите на римски гладиатор ще седне на стола на богатството, за да подложи на проверка своя интелект и състезателни умения.

Любо Ганев е новата гост-звезда в къщата край Нови хан, където ще остане за една седмица.
Лупо е висок 210 см и тежи 160 кг, а обувките му са 49-и номер. След като се оттегля от спорта, волейболната легенда се захваща с управлението на верига магазини за дрехи, а в момента е в бизнеса с метан.

„Кой от номерата обувки се носи предимно от мъже?”, „Коя страна е основен износител на орхидеи, които са обявени за национален символ?”, „От колко кости се състои човешкият скелет?” и „Какво означава прозвището на византийския император Константин IV - Погонат?”са някои от въпросите в интелигентната игра, на които Любо ще търси отговор.

Специалните благотворителни издания на „Стани богат” се излъчват всеки петък от 21:00 ч. след „ВИП брадър 3”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов