Архив Music Idol

Пет жени се борят за място в Music Idol

Добави коментар

Виктория Димитрова, Соня Мембреньо, Ели Раданова, Александра Жекова и Магдалена Джанаварова са заплашени от отпадане в Music Idol.
Мария ще представи новият си сингълВиктория Димитрова, Соня Мембреньо, Ели Раданова, Александра Жекова и Магдалена Джанаварова са заплашени от отпадане. Това стана ясно в днес в предаването на bTV “Тази сутрин”, където Иван и Андрей обявиха резултатите от гласуването снощи. Петте финалистки ще пеят тази вечер на живо в поредното токшоу в Music Idol. Така за първи път в третото издание на шоуто за място в него ще се борят само жени.

Утре вечер, сряда в Music Idol един от финалистите ще напусне шоуто. Преди това да се случи, Мария ще представи новият си сингъл, а освен нея на сцената на шоуто ще се качи и вокалистката на “Да Фас”. Любимецът на публиката – Марин, също ще зарадва феновете си с ново горещо изпълнение. Всеки, който иска да види талантите на живо може да се сдобие с покана от сайта на шоуто.

Междувременно вчера се състоя един от най-силните концерти в Music Idol 3. За пореден път поп-фолк задачата се оказа най-предизвикателна и талантите успяха да впечатлят и жури и публика с изпълненията си. От сцената на прозвучаха хитове като “Кукавица”, “Месечина”, “My number one”, “Тази ли е новата ти”, “Шампанско и сълзи” и др. Мария не пропусна да отбележи, че всички финалисти се справиха страхотно именно на поп-фолк концерта и че този жанр е причината за доброто им представяне.Фънки контрира фолк дивата със забавни коментари относно текстовете на песните, кaто в пряк текст заяви, че не е чувал нищо по-глупаво от текста на песента “Тази ли е новата ти”.  
Боян Стойков отново изправи публиката на крака, а след края на песента Фънки заяви, че македонецът е истински артист. Въпреки че са конкуренти Боян и Александър си помагаха, като всеки един от двамата изпя беквокалите по време изпълнението на другия.

Най-развълнувана от изпълнението на Стойков се оказа Соня Мембреньо, с която той прекарва все повече време. Според повечето от талантите между тях двамата се случва нещо повече от обикновено приятелство. Днес обаче Боян ще трябва да стиска палци за Соня, защото тя ще се бори за мястото си в шоуто.

Букмейкърската къща вече е предложила залози за "Кой ще бъде новият музикален идол на България?"Според базирания в Англия букмейкър най-големи шансове за победа има Александър Тарабунов, следван плътно от Димитър, Соня и Симона.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер