Актуално В програмата

Пълна лудница

3 коментара

„Пълна лудница” започва на 18 април в 21:00 ч. и ще се излъчва всяка събота по Нова ТВ. 60-минутното шоу ще бъде весело огледало на всичко най-значимо и интересно, което се случва в българските телевизии.

  60-минутното шоу - 18 април в 21:00 ч. по Нова Тв„Пълна лудница” започва на 18 април в 21:00 ч. и ще се излъчва всяка събота по „Нова телевизия”. 60-минутното шоу ще бъде весело огледало на всичко най-значимо и интересно, което се случва в българските телевизии.

Като драматургия и форма “Пълна лудница” представлява микс от кратки пародийни гегове на популярни предавания, тв водещи и случки от ефира. Сериалът „Забранена любов” се превръща в „Разрешена любов”, „Стани богат” - в „Хвани богат”, „Горещо” - в „Зловещо”...

Но „Пълна лудница” няма да спре да тук... Много други предавания и водещи ще се разпознаят в оригиналните скечове, разработени от главния сценарист Влади Априлов и неговия екип. Ето още някои от тях: „Глезала” („Огледала”), „Лека нощ, големи” („Лека нощ, деца”), „Язовир от любов” („Море от любов”), „На шкембе” („На кафе”) и др. В шоуто ще гостуват талантливи имитатори и двойници на звезди.

„Пълна лудница” ще бъде като самостоятелен телевизионен канал – с новинарски емисии, реклами и даже нощно-еротична програма.
Всичко това ще бъде построено на пародийна основа.

 

  60-минутното шоу - 18 април в 21:00 ч. по Нова Тв


Шоуто ще коментира и много от събитията, които се случват извън телевизията. Всеки епизод на „Пълна лудница” ще е актуален и злободневен, разчитайки на талантите на Васил Василев-Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Албена Михова, Вальо Танев и Румен Угрински. Преминавайки през школата на „Господари на ефира”, те се превърнаха във всенародни любимци. Към тях засега се присъединяват Силвестър Силвестъров (брат Мангасарян), Васко Драганов (познат от рекламата на известна марка бира) и Алексей Кожухаров (сценарист, режисьор от Пловдивския театър и актьор от сериала „Морска сол”).

След „Царете на комедията”, което е класически вариант на шоу, следващо модела на stand-up comedy шоуто (сам актьор на сцена разказва динамично навързани една след друга забавни истории, кратки шеги или смешни изречения), „Пълна лудница” ще бъде като комедийно вариете, обясни програмният директор на „Нова телевизия” Олга Лозанова. По този начин ще постигнем разнообразие от жанрове в областта на хумора. 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ