Архив Music Idol

Дарко Илиевски напусна Music Idol

Добави коментар

Балкански ритми в следващия голям концерт в Мusic Idol в понеделник, 13 април. Дарко Илиевски напусна шоуто.
Дарко Илиевски отпадна от Мusic Idol по време на драматични елиминации снощи.

Дарко Илиевски отпадна от Мusic Idol по време на драматични елиминации снощи
.

В първата част на шоуто зрителите на bTV предпочетоха да оставят Вики Димитрова и Русина Катърджиева в музикалната надпревара и така изправиха Преслава Мръвкова и Дарко един срещу друг във “Война на гласовете”. Малко преди да излязат на сцената двамата финалисти получиха медицинска помощ заради гърлени възпаления, получени от тежките репетиции.

Въпреки проблемите двамата се справиха блестящо, представяйки хитове на Джеймс Браун, Анастейша, Майкъл Джексън и Шер.

За да подкрепят Илиевски в зaлата на Music Idol се бяха събрали огромна група македонски фенове, които изпратиха своя любимец с бурни аплодисменти.


За да подкрепят Илиевски в зaлата на Music Idol се бяха събрали огромна група македонски фенове, които изпратиха своя любимец с бурни аплодисменти.
Дарко пя за публиката дълго след края на шоуто в ефир, като с изпълненията си успя да разплаче всичките си конкуренти, като дори забавните Марин и Мустафа се просълзиха при излизането на финалиста от залата.

Малко преди това зрителите видяха поредния скандал между двамата, в който се стигна дори до прилагане на хватки от “карате”. В крайна сметка всичко приключи с примирие между двамата и с поредната доза прогнози, в които Марин се оказа прав, предричайки отпадането на Дарко.

Мusic Idol


Преди края на елиминациите Дони обяви следващата задача на талантите. Те ще трябва да представят по едно поп-фолк парче от всички балкански страни.

Специален гост на шоуто снощи беше фолк дивата Десислава, която откри живото предаване с новото си парче – “My pleasure, my pain”

Междувременно докато идолите се подготвят за третия голям концерт, ще посетят друг такъв.

В събота от 11.30 часа в зала България ще се проведе концерт по повод 75 години от рождението на световноизвестния български диригент Васил Арнаудов, по време на който ще бъдат представени книга и документален филм за живота му. В концерта ще участват русенски смесен хор проф. Васил Арнаудов, наследник на хор „Родина”, обявен през 1988 г. за хор №1 на света, под диригентството на самия Васил Арнаудов, както и хор „Космически гласове от България” - Ваня Монева, хор „Пасторал” и академичния хор на музикалната академия.

Филмът и книгата под общо заглавие „Диригентът със златните ръце” са дело на известния музикален критик Александър Абаджиев, автор на редица международно издадени биографични книги за световно известни български музиканти. Зад самия проекта стои сина на Васил Арнаудов - Андрей Арнаудов – водещ и изпълнителен продуцент на Music Idol.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер