Архив Music Idol

Зрителите и Яна Маринова дадоха “трети шанс” на Димитър

Добави коментар

Зрителите и Яна Маринова дадоха “трети шанс” на Димитър


Яна Маринова успя да защити по най-добрия начин Димитър Атанасов във вчерашното токшоу на Music Idol.
В края на предаването стана ясно, че зрителите са предпочели да спасят именно него.

Преслава Мръвкова, Соня Мембреньо, Русина Катърджиева, Пламен Петков и Митко бяха участниците, събрали най-малко зрителски гласове. Те бяха защитавани от Нана, Жоро Пентаграма, Ваня Щерева, Кольо “Гилъна” и актрисата  Яна Маринова.



В най-лют спор за своите любимци влязоха Ваня Щерева и Нана. Певицата защитаваше Русина Катърджиева, а водещата – Преслава Мръвкова. Според думите на Щерева Русина има най-уникалният глас измежду всички участници в шоуто и тя би писала текстове именно за такива изпълнители. Певицата добави още, че единствено талантите от шоуто правят нещо стойностно на българската поп сцена, издавайки албуми и клипове.
Нана пък контрира, опонентите си с твърденията, че Преслава е най-подготвена от всички.

Втората част на предаването предложи дискусия между защитници на Виктория Димитрова и на музиканта Димитър Симеонов по повод трагедията, сполетяла Вики.


Втората част на предаването предложи дискусия между защитници на Виктория Димитрова и на музиканта Димитър Симеонов по повод трагедията, сполетяла Вики. На страната на Димитър застанаха колегите му Димо Стоянов от P.I.F,  Тони от Ahead и Калин от “Сленг”. Нито един от тях обаче не зае конкретна позиция по самия казус, а само заявиха, че Димитър е страхотен музикант.

Водещата на “Сеизмограф” по bTV Светла Петрова заяви, че този случай трябва да бъде обсъждан именно в най-рейтинговите предавания, за да може да има по-голям отзвук, защото това не е изолиран случай на домашно насилие.

Богдана Трифонова от “Часът на мама” и Симеон Колев от БГ радио допълниха , че според последни статистики в България жертвите на домашното насилие са над 600 000.

Участие в дискусията в пряка телефонна връзка взе и майката на Димитър Симеонов – Величка, която за пореден път отрече вината на сина си. Въпреки всичко обаче тя не успя да даде отговор на въпроса защо е повикала полиция при заминаването на Вики от дома й.
В края на разговора Светла Петрова заяви, че “Сеизмограф” също ще посвети издание на предаването по случая с Вики Димитрова.

Тази вечер в битката за оставане в шоуто ще се впуснат Преслава, Русина, Соня и Паламен.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер