Music Idol

На 1 април един от талантите ще напусне Music Idol

bTV • От 0/5

На 1 април един от талантите ще напусне Music Idol
На 1 април един от талантите ще напусне Music Idol

Утре в Music Idol предстоят първите елиминации. Четиримата таланти с най-нисък вот ще се борят за оставане в шоуто.
Всеки един от тях ще трябва да изпълни по една песен, а последните двама от тях ще решат спора помежду си, като в края на шоуто ще изпълнят една и съща песен. Този, който събере най-малко зрителски гласове ще напусне шоуто.

Междувременно идолите ще гостуват на Мария в Банско. Членът на журито покани талантите в един от семейните си хотели, където те ще могат да си починат от напрежението покрай концертите и да репетират за следващия голям гиг.

Наско от Б.Т.Р., Свилен Ноев от Остава, Нети и Орлин Павлов бяха част от звездите, които подкрепиха участниците в първия им голям концерт снощи. Идолите трябваше да се справят със задачата “Български песни”. Изключително любопитни бяха изпълненията на македонските участници, като според журито най-добре с българския език и пеенето се представи Боян Стойков, който заложи на “Две следи” на Щурците. Покорителят на женски сърца Александар Тарабунов изпя “Цвете от луната” на Б.Т.Р. и макар, че получи хвалебствия от Наско, Фънки не спести критиките си към изпълнението на Тара, както наричат Сашо.

Според коментарите на журито измежду най-добре представилите се за вечерта бяха Русина Катърджиева, Преслава Мръвкова, Маги Джанаварова и Виктория Димитрова.

Тази вечер  Music Idol ще даде възможност на поддръжниците на Димитър Симеонов да изкажат своето мнение по случая с финалистката Виктория Димитрова. На сцената на шоуто ще се качат колегите на Димитър – Тони от “Ahead”, Димо от “P.I.F.” и Калин от “Сленг”.

Още за Music Idol

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg