Жените с Марта Вачкова

Мода за абитуренти- 30 март, понеделник

БНТ 1 • От 0/5Мода за абитуренти- 30 март, понеделникТемата в „Жените” на 30 март, понеделник, е модата при абитуриентските рокли и костюми за този сезон. Каква дължина да е роклята, кои са актуалните цветове, с какво деколте да е, дали да има обръчи, кринолин или пък да е по-семпла?

Какви костюми да изберат момчетата, така че да са елегантни и в същото време да се чувстват удобно – това са само част от въпросите, на които гостите в студиото ще отговарят пред кандидат-абитуриентите. Своите експертни мнения и препоръки в предаването в понеделнк ще споделят изявените специалисти по мода - Йорданка Арнаудова - дизайнер на модна къща „Агресия”, Евелина Петкова – моделиер и управител на шоурум на модна къща „Агресия”, Гергана Симеонова - дизайнер от ателие „Симон”, Ива Славчева - моден редактор.

Дизайнерът Йорданка Арнаудова ще обясни, че този сезон са актуални материите от коприна и памук, мокрият ефект при платовете, вталените сака и лачените обувки.

Гергана Симеонова ще допълни, че модерни за сезона пролет-лято ще бъдат високата талия и голият гръб при жените, както и сатенените материи.

Ива Славчева препоръчва да се избягват черните цветове при мъжките костюми, ръкавите да бъдат скъсени, за да могат ръцете да се движат по-лесно и свободно.

Тя е на мнение, че в тоалета на дамите рябва да има закачка и елегантно намигване. Според Ива разумната цена за една красива абитуриентска рокля е от 600 до 1000 лв.

Още за Жените, Жените с Марта Вачкова

06:00
26.05.2020
Възходът на жените: Революция
18:00
27.05.2020
Тайните на зоопарка: Жените от природозащитния център - Тайните на зоопарка: Жените от природозащитния център
20:40
27.05.2020
Тайните на зоопарка: Жените от природозащитния център - Тайните на зоопарка: Жените от природозащитния център

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Мода за абитуренти- 30 март, понеделник (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg