Архив Music Idol

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music Idol

Добави коментар

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music Idol. Дарко Илиевски предложи брак на Анелия.
Дарко Илиевски предложи брак на Анелия.

Станаха ясни десетте сигурни финалиста в най-успешното музикално риалити в България. Това са Соня Мембреньо, Ели Раданова, Симона Статева, Дарко Илиевски, Александър Тарабунов, Виктория Димитрова, Преслава Мръвкова,Русина Катърджиева, Боян Стойков и Димитър Атанасов

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music Idol


Магдалена, Александра и Васил напуснаха Music Idol снощи. Това предизвика изключително драматични реакции сред останалите таланти, защото според всички Алекс и Маги бяха сред най-добрите участнички в шоуто тази година. Въпреки впечатляващите им изпълнения обаче зрителите на bTV решиха, че тримата нямат място сред финалистите.

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music IdolСнощното предаване откри фолк-дивата Анелия. Подобно на колежката си Глория се оказа, че и тя има обожател сред македонските таланти в Music Idol.

Вместо букет с цветя обаче Анелия получи предложение за брак от Дарко Илиевски, който коленичи пред нея с пръстен в ръка.

Талантът заяви, че в живота му има три любими жени – Анджелина Джоли, Адриана Лима и Анелия. Въпреки това малко след един от рекламните паузи Анелия отказа на македонският талант с аргумента, че дъщеря ѝ не одобрява Дарко.

Тази вечер предстои журито да даде втори шанс на двама от отпадналите таланти. Преди това всеки един от единайсетте ще изпълни по една песен, за да впечатли журито на Music Idol.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер