Music Idol

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music Idol

bTV • От 0/5

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music Idol
Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music Idol
Дарко Илиевски предложи брак на Анелия.

Станаха ясни десетте сигурни финалиста в най-успешното музикално риалити в България. Това са Соня Мембреньо, Ели Раданова, Симона Статева, Дарко Илиевски, Александър Тарабунов, Виктория Димитрова, Преслава Мръвкова,Русина Катърджиева, Боян Стойков и Димитър Атанасов

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music Idol


Магдалена, Александра и Васил напуснаха Music Idol снощи. Това предизвика изключително драматични реакции сред останалите таланти, защото според всички Алекс и Маги бяха сред най-добрите участнички в шоуто тази година. Въпреки впечатляващите им изпълнения обаче зрителите на bTV решиха, че тримата нямат място сред финалистите.

Станаха ясни имената на десетте финалиста в Music IdolСнощното предаване откри фолк-дивата Анелия. Подобно на колежката си Глория се оказа, че и тя има обожател сред македонските таланти в Music Idol.

Вместо букет с цветя обаче Анелия получи предложение за брак от Дарко Илиевски, който коленичи пред нея с пръстен в ръка.

Талантът заяви, че в живота му има три любими жени – Анджелина Джоли, Адриана Лима и Анелия. Въпреки това малко след един от рекламните паузи Анелия отказа на македонският талант с аргумента, че дъщеря й не одобрява Дарко.

Тази вечер предстои журито да даде втори шанс на двама от отпадналите таланти. Преди това всеки един от единайсетте ще изпълни по една песен, за да впечатли журито на Music Idol.

Още за Music Idol

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg