Архив VIP Brother

Първа благотворителна акция във VIP Brother 3

Добави коментар

Две живи предавания тръгват от къщата на VIP Brother 3 в Нови Хан – „Голямото плюскане” И „Шоуто на Емо”

Тази вечер съквартирантите ще проведат първата си благотворителна акция – концерт на живо в студиото на Ники Кънчев. A утре предстои да видим какви са настроенията  между съквартирантите, след първите три дни в къщата.



София, 18 март 2009 г. - Тази вечер по време на третия за седмицата лайф в студиото на VIP Brother 3 ще се проведе и първата благотворителна акция - концерт на VIP съквартирантите. Тя е обвързана с първата благотворителна кауза, а именно - „И те могат” или помощ за деца с таланти от домове за деца, лишени от родителски грижи.



Снощи VIP Brother 3 даде условието за днешната мисия, според което 17 съквартиранти (без пуяка Евгени), трябва да се разделят на 5 отбора и всеки от тях да изпълни песен по време на концерта тази вечер.

Днес ще видим и как действащ министър – г-жа Емилия Масларова, влиза в къщата и приготвя вкусна вечеря на VIP съквартирантите. Нейната мисия е в съзвучие с благотворителния характер на сезона. Каузата „И те могат” е подкрепена от Министерство на труда и социалната политика.

Междувременно стана ясно, че от къщата в Нови Хан VIP Brother 3 ще се излъчват на живо два телевизионни формата, които стартират тази седмица.

„Голямото плюскане”


Всяка сутрин след предаването „На кафе” Нова телевизия ще излъчва кулинарното шоу „Голямото плюскане”.

В продължение на половин час зрителите ще проследяват на живо как звездите от VIP Brother  се справят с различни кулинарни рецепти -  традиционни, екзотични, нетипични... „Голямото плюскане” ще се излъчва всеки делничен ден между 11:30 и 12:00 часа.

„Шоуто на Емо”

„Шоуто на Емо” е второто предаване, което ще се излъчва на живо от къщата на VIP Brother 3. Негов водещ ще бъде Емил Кошлуков.

„Шоуто на Емо”


Предаването е програмирано всеки делничен ден между 18:00 и 18:15 часа.

„Шоуто на Емо”


В продължение на 15 минути „таралежът” на българската политика ще коментира случващото се в страната, наболели проблеми в обществото и разбира се – последните новини от къщата на VIP Brother 3.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Емо , Голямото плюскане , ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother