Music Idol

Ивана посвети песен на Фънки в Music Idol

bTV • От 0/5

Ивана и Фънки
Ивана и Фънки
Ивана и ФънкиУтре вечер сряда, 18 март в Music Idol предстоят още изненади за участниците по време на едночасовите елиминации.

Първият малък концерт взе и първата си “жертва” -  26 годишният Драгомир Драгиев напусна шоуто, защото не успя да събере достатъчно зрителски гласове. В самото начало на концерта талантите бяха изненадани от водещите, че още в края на вечерта един от тях ще  напусне надпреварата.

С първата си поява на сцената 13 годишната Симона Статева успя да се превърне в любимка на публиката. Брилянтното й изпълнение  не успя да спре сълзите й зад кулисите, защото “детето чудо” смяташе, че е направило доста грешки в песента си, въпреки суперлативите на журито.

Участниците в Music Idol

Личната история на Вики Димитрова потресе зрителите и публиката на . Оказа се, че тя е загубила зрението в следствие на системен побой от бившия си приятел – Димитър Симеонов – един от барабанистите на група Сленг.

Въпреки й тежката си съдба Виктория сподели, че има сили да се бори за място сред финалистите в Music Idol 3, а по-късно доказа сериозността на намеренията си с блестящо изпълнение на един от най-големите хитове на Шакира.

Сред гостите в залата бяха и голяма група македонски фенове на Боян Стойков и Дарко Илиевски, които до момента се очертават като едни от фаворитите на публиката.

Сериозни заявки за места сред финалистите направиха Ели Раданова и Александра Жекова, които освен с перфектната си визия впечатлиха фенове и жури и със страхотния си талант.

Фолк-фурията Ивана направи незабравимо шоу за втора поредна година в Music Idol. Тя успя да изненада Фънки, като изпя новата си песен “К’ви телефони бе мен?” посветена на най-безкомпромисния член на журито.

Бойко Борисов и Ивана


Кметът на София посрещна новите таланти от страната и Македония с шеговития въпрос “И вие ли ще останете в столицата?”, а след това сподели надеждите си, че именно те ще сложат край на спорните въпроси между България и Македония, но не чрез политика, а единствено с музика.

Още за Music Idol

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Ивана посвети песен на Фънки в Music Idol (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg