Архив Вечерното шоу на Азис

Валери Божинов отрича да е изневерявал на Алисия

1 коментар

Валери Божинов отрича да е изневерявал на Алисия и кани Азис да пее на сватбата му.

В четвъртък във „Вечерното шоу на Азис” гост ще бъде футболният секссимвол Валери Божинов. Той категорично ще отрече слуховете разпространени напоследък, че се разделя с Алисия заради изкусителката Златка. Валери твърдо ще заяви, че не се познава със сексапилната блондинка. Относно твърдението, че двамата със Златка са засичани в столични заведения заедно, чаровният футболист ще обясни, че просто излизал с приятели, не се интересувал от другите момичета, които били с тях и не ги познава. Това, че Златка е била на масата, не означавало, че той е спал с нея. Според него журналистите са изопачили нещата и са изкривили истината, за да има сензация. Божинов ще сподели, че всичко между него и Алисия върви перфектно и нямат никакви проблеми помежду си. Той ще дойде в предаването с годежния пръстен, който бил символ на тяхната любов. Той ще заяви, че двамата ще вдигнат сватба, но няма да разкрие точната дата за това. Въпреки това, той ангажира Азис да пее на паметното събитие.

Божинов ще разкрие още, че двамата с Алисия много се ревнуват. „Алисия е най-красивата жена на света, не мога да не я ревнувам” ще сподели той пред Азис.

Известно е, че в Англия двамата живеят в къща на стойност 2,3 милиона евро. Ще разберем, че в нея има няколко спални, 2 хола и 2 кухни. Освен това дворът бил толкова голям, че имало място да тренира в него. Валери ще разкаже още, че в къщата имало персонал, който да се грижи за всичко. За готвенето и за гледането на детето обаче, той не могъл да се довери на друг човек, който да не е от неговото семейство или от нейното. За това двете баби се редували да ходят в Англия и да им помагат.

Вторият гост в шоуто в четвъртък ще бъде един от най-известните ромски певци в Сърбия, Звонко Демирович. Той е в България специално по покана на Рени. Според него има огромна разлика между публиката в България и тази в Сърбия, „тази в България е много по-жива и по жизнерадостна” ще сподели певецът.

Титанът на ромската музика ще разкаже, че наскоро вдигнал сватба на сина си. Тя продължила цели 4 дни. Булката е на 16 години, а преди 2 месеца младоженците са го дарили с внук.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV