Архив Жените с Марта Вачкова

Крум Савов и сексологът д-р Врабчев коментират изневерите на мъжете

Добави коментар

На 17 март, вторник, по изключение гостите в студиото на „Жените” няма да бъдат дами, а ще са господа.
Мъже гостуват прецедентно в студиото на “Жените”

На 17 март, вторник, по изключение гостите в студиото на „Жените” няма да бъдат дами, а ще са господа. Сексологът д-р Врабчев, спортният коментатор от БНТ Ники Ибришимов, Жоро Златарев - гласът зад кадър в предването и спортният журналист Крум Савов ще обсъждат проблема защо изневеряват мъжете. Наистина ли за мъжете не е достатъчно да бъдат само с една жена? Какво им липсва – секс, любов, разбиране, уважение или просто разнообразие? Как да разберем, че мъжът до нас вече не е само наш и как да реагираме, когато го хванем в изневяра? Как изглежда психологическият портрет на мъжа кръшкач ще стане ясно в женското токшоу на 17 март.

Д-р Врабчев ще обясни, че повечето мъже страдат от комплекса “Дон Жуан”, нужда от доказване на мъжеството си, като са с много жени. Според сексолога дамите не умеят да омаят и приласкаят един мъж, да му създадат уют - затова той бяга при други. Докторът споделя, че за да се случи една изневяра, то това означава, че е изчезнала тръпката и се е появила пропаст между двамата партньори. Той съветва жените да възприемат мъжете като „пораснали момченца”.
Ники Ибришимов е на мнение, че двойката трябва да общува добре помежду си, за да се знае кой от какво има нужда и на кого какво му липсва. „Не винаги това, че изневеряваш означава, че не обичаш жената до себе си. Просто зависи от ситуацията, в която ще попаднеш”, доверява спортният коментатор.

На 17 март гласът зад кадър в предаването „Жените” - Жоро Златарев, влиза в кадър, за да защити мъжкото съсловие.


„Мъжете сме незрели и елементарни, понякога изневеряваме просто заради нагона си”, ще изповяда актьорът. „Жени, не плачете за нас, никой мъж не заслужава да плачете за него”, съветва откровено зрителките на БНТ1 Златарев.

Известният спортен журналист и водещ Крум Савов разказва, че вече се е спрял на правилната жена, взел е решение и „няма връщане назад”. Той спеделя, че периодите на раздели, събирания и изневери в живота му са приключили. Савов е на мнение, че понякога мъжете изневеряват заради половия си нагон.

„След изневяра как ще докоснеш и целунеш своята половинка – това означава, че не уважаваш себе си. Мъже, ходете, изневерявайте, но когато намерите правилната жена, стойте си при нея”, призовава господата от екрана на „Жените” Крум Савов.


Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жените с Марта Вачкова

"Жените с Марта Вачкова", 29 април от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 10 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 9 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 28 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 14 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1