Архив VIP Brother

Милко Калайджиев и Кристияна Вълчева са сред VIP съквартирантите

Добави коментар

Разкрити са още имена на бъдещите съквартиранти в третия сезон на VIP Brother - Милко Калайджиев и медицинската сестра, завърнала се от Либия, Кристияна Вълчева
Милко Калайджиев и Кристияна Вълчева са сред VIP съквартирантитеЖурналисти участваха в благотворителен търг в къщата на Big Brother, където наддаваха за вещи на бъдещите съквартиранти. Те не плащаха реално пари за това, а ще се отблагодарят оттук нататък със съпричастност към благотворителните каузи.

На събитието бяха разкрити още от имената на бъдещите съквартиранти в третия сезон на VIP Brother, сред които Милко Калайджиев и медицинската сестра, завърнала се от Либия, Кристияна Вълчева. Също така стана ясно, че VIP участниците няма да бъдат 12, а 17.

Наред с това всяка седмица ще влиза и по една гост звезда, така че бройката им може да надхвърли 25, разказа изпълнителният продуцент на шоуто Николай Николов. Те ще пожертват личния си живот с една единствена идея – да съберат за осем седмици средства за осемте благотворителните каузи.

"VIP Brother 3 няма да бъде едно празно и сълзливо говорене за благотворителност, в което известните хора ще седят на канапета и ще мрънкат. Ще бъде едно истинско, просто шоу, в което ще има много забавления. Основната ни цел е да се получи предаване, което да ни забавлява и едновременно с това да ни дава онова чувство, че сме помогнали всеки с каквото може", каза още Ники Николов.

Големият старт на шоуто е в понеделник, 16 март, точно 20.00 ч., само по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , VIP Brother 3 , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother