Архив Вечерното шоу на Азис

Павел Найденов гост във „Вечерното шоу на Азис” - четвъртък, 05 март

Добави коментар

Няколко дни преди да се навършат 6 години от убийството на Илия Павлов (7 март 2003), баща му - Павел Найденов, ще бъде гост на Азис - четвъртък, 05 март
В четвъртък, 05 март, 71-годишният бизнесмен Павел Найденов ще разкрие пред Азис, подробности за смъртта на своя син и за отношенията си с Дарина Павлова.

Павел Найденов


„Нямам отговор кой уби Илия и не бива да соча с пръст някого, тъй като е голям грях да посочиш някой, който не е извършил нещо”, ще каже Бай Павле, както още е известен в бизнес средите бащата на Павлов. „Нямам версия за убийството.

В българското пространство се посочват много хора, но аз не приемам нито един, докато не се разкрие точно човекът”, ще сподели бащата на Илия Павлов. Според него процесът се бави, тъй като „убийците са много, а възможностите за разкриване на подобни престъпления у нас са малки”.

Той ще сподели още, че винаги е съветвал своя син за отношенията с останалите конкуренти в бизнеса и за гражданската позиция, която да заема. „Даже да вземеш преднина, трябва да се обърнеш с лице към победения, нужно е да има диалог, за да се смекчи жестокостта”.

За близостта на Илия Павлов с Ахмед Доган, Бай Павле ще сподели, че по онова време Доган не е бил сериозен фактор, не е имал голяма власт и възможности, затова и синът му не е разчитал особено на него. За Андрей Луканов Павел Найденов ще каже: „Луканов е другояче мислещ човек, държавен служител, властимащ, малко или много това се беше отразило върху неговото гражданско поведение. В един момент той вече нямаше власт, а искаше пак да властва и да се разпорежда”.

„С основния капитал може и да са съберат 1 млрд. долара - сграден фонд, вещи...”, ще коментира стойността на наследството на своя син Найденов. Той ще разясни, че бизнесът на Илия Павлов е даден под аренда и един от акционерите има подписан договор да управлява собствеността му.

„Ако разбера кой уби Илия, вероятно по някакъв начин ще му се представя и ще го питам не му ли е мъчно за това, което е направил, защото има провидение. Който изпълнява мокри поръчки, то той или ще полудее, или също ще бъде ликвидиран” ще каже накрая Павел Найденов и ще уточни, че вероятно един човешки живот не струва повече от 100 000 лева.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър