Архив Music Idol

Над 30 предавания на живо в Music Idol 3

Добави коментар

Най-интересното от кастинги на Music Idol 3 зрителите на bTV ще могат да видят от 2 март в продължение на десет епизода всяка делнична вечер от 20.00 часа
 Music Idol 3
Зрителите се включват в музикалните задачи за финалистите
 
Най-интересното от регионалните и театралните кастинги на Music Idol 3 зрителите на bTV ще могат да видят от 2 март в продължение на десет епизода всяка делнична вечер от 20.00 часа,  ден след старта на шоуто тази неделя от 21.00 часа.
 
Изключително добри певци взеха участие в кастингите. За разлика от предходните две издания, тази година талантите заложиха повече на собствен стил в изпълненията без да се опитват да имитират световни величия, което беше основното изискване на журито.
Една част от кандидатите взеха участие в прослушването, само за да се преборят за славата на Кен Ли, като залагаха на предварително подготвена програма. Изключително атрактивно се оказа мъжко дуо от Варна, което представи страхотна интерпретация на различни световни хитове. Талант реши да смени прическата си, като си направи подобна на тези на Фънки и Дони, само за да продължи напред в шоуто. Други от явилите се бяха подготвили изключително интересни текстове, посветени на журито. Всичко това предстои да бъде показано в епизодите по bTV още следващата седмица.
 
Големите концерти ще започнат от края на март, като в продължение на десет седмици феновете на Music Idol ще имат възможност да гласуват за своите любимци.

За разлика от предходното издание, след приключването на театралните кастинги за малките концерти ще продължат 20, а не 18 кандидати, както бяха миналата година. От тях зрителите ще трябва да изберат 12 финалисти, които ще се борят за голямата награда – продуцентски договор с Вирджиния рекърдс.
 
Тази година Music Idol ще заложи на по-различна схема по време на същинската надпревара. Предаванията на живо ще бъдат не два, а три пъти седмично и ще се излъчват от зала Фестивална. Освен двучасови концерти и елиминации този път Music Idol ще бъде включено и коментарно токшоу с риалити елементи.
Отново всяка седмица идолите ще имат на разположение различни ментори, които ще им помагат в подготовката за различните задачи. Както в двете предходни издания, така и в третото, зрителите на шоуто ще видят участие на истински международни звезди, които ще гостуват в него.
 
Финалистите в шоуто ще трябва да се справят с по-различни задачи от тези, които присъстваха в предходните две издания на Music Idol. За първи път зрителите ще определят песните за един от кръговете. Това ще стане след гласуване на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg.
За музикалният съпровод на идолите ще се погрижат Преслава Пейчева и група „Те” и Ясен Зердев – финалист от Music Idol 2.

Music Idol 3 ще се излъчва и в ефира на македонския канал А1, в който югозападните ни съседи ще могат да гласуват за своите фаворити.


За първи път победителят в третото издание на най-успешното музикално риалити в България ще има възможността да изпълни първият си сингъл по време на големия финал на шоуто.
 
Music Idol, ще предложи общо 31 концерта на живо, 11 от които – големи концерти. Финалът отново ще бъде в началото на лятото.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер