Архив Music Idol

Таланти изнесоха концерт на Бийтълс пред журито на Music Idol

Добави коментар

Таланти изнесоха концерт на Бийтълс пред журито на Music Idol. Мераклии за музикална слава пробват късмета си по няколко пъти в кастингите.
Мераклии за музикална слава пробват късмета си по няколко пъти в кастингите

amada rivera


Двайсет и двама души успяха да си осигурят участие в театралните кастинги на Music Idol по време на първото същинско прослушване в София.
Фънки, Мария, Дони и Катя от Ритон успяха да чуят изпълненията на 80 души, а кастинга продължи до късно вечерта.

Няколко поредни изпълнения на парчета на Бийтълс превърнаха тежкият ден на журито в истинска забава. Една от кандидатките за музикална слава предложи нов аранжимент на вечния хит “Let it be” в съпровод на китара, който накара журито и екипа да направят общо изпълние на забавния кавър.

Момиче се яви два пъти само за час, за да поиска втори шанс от журито. Въпреки че го получи, кандидат идолката не успя да впечатли изпитващите с нищо. Други, които не бяха одобрени по време на кастингите в останалите градове, пробваха за пореден път да попаднат сред финалистите и в София

Изключително красива девойка от кубински произход успя да остави Фънки и Дони без дъх и си спечели участие и в театралните кастинги.

В безспорен хит на шоуто тази година се превърна песента на Преслава – „Новата ти”, която до момента е изпълнена над 700 пъти.

От днес в ефира на bTV ще се завърти новото видео промо за Music Idol 3. Не цензурираната версия на клипа, както и любопитни моменти от кастингите могат да бъдат видени на сайта на шоуто www.musicidol.btv.bg.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер