Архив Страх

Шоуто „Страх” започва на 1 март по „Нова ТВ”

1 коментар

Шоуто „Страх” започва на 1 март по „Нова ТВ”. Димитър Рачков, Мария Игнатова и Милен Цветков са сред специалните участници в „Страх”.
Шоуто „Страх” започва на 1 март по „Нова ТВ”Милен Цветков,  Димитър Рачков и Мария Игнатова са сред специалните участници в „Страх”.

Популярните водещи ще се пробват на някои от най-екстремните изпитания, наравно с одобрените сред 11-те хиляди желаещи да изпитат неповторими емоции.

Шоуто започва на 1 март и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 ч. Идеята на пилотния епизод в неделя е да настрои зрителите за очакващата ги свръх доза от динамика, сила, адреналин, високи скорости и страх.

Вече са засети три четвърти от „Страх”Вече са засети три четвърти от „Страх”, обяви продуцентът от страна на „Нова телевизия” Иво Вандов. За съжаление, интересни моменти ще останат скрити за зрителите, поради фиксираната продължителност на епизодите.

Форматът се снима в уникални условия, обясни режисьорът Кирил Киров. „Страх” е правен в Сибир, но е бил пригоден за тамошните условия, а у нас, се реализира при температури, близки до тези в Сибир, но пригоден за минимум 25 градуса над нулата.

От началото на снимките досега близо 100-членният екип на продукцията е бил на над 20 различни локации в цяла България – освен София, Белово, Сапарева баня, гара Елин Пелин, Кремиковци, язовир Студена...  
       
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Страх , Наско Михайлов-НАС

До 2000 глоба за дете ако участва в опасно шоу

След VIP Dance Наско Михайлов вече преподава танци

За първи път в света – травестити в „Страх”

Водещият на "Страх" гостува на "Господари на ефира"

„Страх” започва на 1 март – всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 ч.