Жените с Марта Вачкова

Фолкпевицата Кали обсъжда в „Жените” как влияе студът на бременните през зимата

БНТ 1 • От 0/5

Фолкпевицата Кали обсъжда в „Жените” как влияе студът на бременните през зимата
Фолкпевицата Кали обсъжда в „Жените” как влияе студът на бременните през зимата

Фолкпевицата Кали обсъжда в „Жените” как влияе студът на бременните през зиматаТемата в предаването „Жените” на 17 февруари, вторник, е как се чувства организмът в студеното време.

Напълнява ли се повече през зимата, как се отразява сезонът на сексуалните желания; подходящ ли е зимният период за забременяване, как се чувстват бременните жени през зимата и по-здрави ли са зимните бебета – са въпросите на които ще търсят отговори гостите в студиото на Марта Вачкова: Катерина Чонова, програмен директор на радио „The Voice”, и певицата Кали. Същото така и доктор Милена Цолова – акушер-гинеколог в медицински център „Фемина”, Наталия Митева – мениджър на списанията „Моята бременност” и „Моето бебе и аз”.

Кали разказва, че през първата си бременност е качила 20 килограма, затова сега ограничава храната и спортува.
До скоро е ходила на фитнес, а в момента се занимава с пилатес и кара ски. На въпрос на Марта дали повече й се хапва през зимата и дали тогава пълнее повече, Кали отговаря, че е гладна целогодишно. Певицата споделя още, че през първата си бременност е паднала по корем в петия месец, но за щастие нищо не се е случило с детето. Според нея по-страшно е за бременните да паднат по дупе, отколкото по корем.

„Ако сексът по време на бременност не е забранен, той помога да оздравеем по-бързо при настинка”,
споделя мнение Кали и посочва като привлекателни места за секс горите и бунгалата. “Аз съм единствената фолкпевица, която е инвестирала пари в зъбите си, а не в гърдите си”, споделя с гордост изпълнителката. Тя разказва, че по време на първата си бременост се е мазала със свинска мас, но въпреки това е била с нацепено от стриите коремче. Певицата очаква беебто й да се роди през май месец, като споделя, че вече мечтае за трето дете.

Втората гостенка в студиото Катерина Чонова от радио “The Voice”, която също е бременна, призовава дамите да мислят позитивно.
Тя е спортувала преди бремеността, но сега си почива. “Не ми липсва толкова слънцето, защото съм вътрешно щастлива и озарена”, споделя Катерина. „Ако през зимата ни е студено да се съблечем, за да правим секс – може да го правим и с дрехите”, шегува се тя по темата за секса и доверява, че има лекарска забрана за секс.
Д-р Цолова потвърждава всеобщото схващане, че зимните бебета са по-калени. Тя отправя съвети към младите майки как да се грижат за своите бебета през студения сезон. Също така дава рецепти за правилно хранене на бременните през зимата.

Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.

Още за Жените, Марта Вачкова

13:00
06.04.2020
Да напуснеш общността на амишите: Да постъпиш правилно (Breaking Amish: Make Things Right) Мат и Бейтс се връщат при амишите и менонитите, за да се борят за жените, които обичат. Бейтс посещава майка си, която не е виждал, откакто е напуснал дома си. (AL)
22:00
07.04.2020
Жените на Третия райх - Франция, документален филм, 2018 г.
03:00
08.04.2020
Жените на Третия райх - Франция, документален филм, 2018 г.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg