Архив Music Idol

Педесет души се престрашиха да се явят на кастнига на Music Idol в Скопие

Добави коментар

Педесет души се престрашиха да се явят на кастнига на Music Idol в Скопие. Педесет души се престрашиха да се явят на кастнига на Music Idol в Скопие.


Протестът срещу шоуто изплаши записалите се

Педесет души се престрашиха да се явят на кастнига на Music Idol в Скопие

Общо педесет души се престрашиха да се явят на предварителния кастинг на Music Idol 3 в Скопие. Голяма част от талантите, записали се за участие станаха жертва на анти-Music Idol пропагандата, която седмици по-рано се беше развихрила из част от македонската преса и интернет сайтове.

За вчера беше насрочен и протест срещу най-успешното музикално шоу в България. За изненада на всички обаче такъв не се състоя – пред хотел „Континенатл” в Скопие се появиха едва няколко младежи с македонски знамена. Протестиращите се разбягаха, когато камерите на шоуто се отправиха към тях, за да ги заснемат. Въпреки всичко явилите се на кастинга споделиха, че голяма част от хората не са дошли заради страха от евентуални безредици. Веднага след като първите таланти бяха прослушани, започнаха да се появяват и още кандидати, разбрали че шоуто няма нищо общо с каквато и да било политическа пропаганда.

Етиен Леви, Георги Георгиев от „Остава” и Иван Драндийски и Ясен от „Те” останаха наистина впечатлени от певческите възможности на талантите от Македония, повечето от които заложиха на македноски поп парчета. За същинското прослушване пред Мария, Фънки, Дони и Григор Копров продлъжиха 15 души.

Междувременно фолк-грацията Мария успя да заснеме и клип към новото си парче „Най-доброто място”. Видеото се върти от вчера в българския ефир. Мария е заложила на стилна визия и хореография, подкрепена от горещи танци.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер