Архив Отечествен фронт

Баща-отчаяна съпруга или как татко стана мама - "Отечествен фронт" - 14 февруари

Добави коментар

В деня на влюбените 14 февруари „Отечествен фронт” ще ви запознае с един мъж – Михаил от Белене - който гледа три деца, от които само едно от тях е негово.

„Какво им става на жените?! Днешните майки нещо са се повредили!” – твърди Мартин Карбовски в един филм, посветен на любовта и децата, които се раждат от нея

В деня на влюбените 14 февруари социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще ви запознае с един мъж – Михаил от Белене - който гледа три деца, от които само едно от тях е негово. Същият мъж е отгледал от четиригодишна майката на тези деца - една жена на име Юлия – която преди да роди дете на Мишо, първо му е казвала „татко”.

Михаил от Белене - който гледа три деца

„В град Белене живее един приятел на Уди Алън.” – разказва Мартин Карбовски. – „Той живял с майката на своята любима петнадесет години, после залюбил доведената си дъщеря. Тя пък вече имала две деца, които не били негови. Той ѝ направил трето, което не могъл да запише на свое име.”


Михаил от Белене - който гледа три децаТова е историята на Мишо, който живее с майката на Юлия. След това започва да живее и да обича самата Юлия. Междувременно Юлия вече има дете от друг мъж. После още едно дете от друг мъж.

Добрият Михаил прибира Юлия с двамата ѝ сина, за да ѝ помага като на дъщеря. Един ден обаче се напили, правили секс и Юлия забременяла. Така Михаил и Юлия днес имат свое дете, наречено Сашка. Днес Михаил гледа сам трите деца, а Юлия я няма. Михаил се е превърнал в една отчаяна съпруга, която сама гледа деца, работи, кара ги с колело на училище.

„Татко, който се прави на мама, защото мама е проститутка в Германия - такива истории днес в тази страна има на килограм!” – коментира Карбовски. – „Хората са прости и губят представа какво им се случва. Лошото е, че понеже любовта е навсякъде, най-често им се случват деца. Деца, които после някой трябва да гледа. Можете да съчувствате на този баща, превърнал се в отчаяна съпруга и гледащ сам децата на жена си, която е избягала да живее някъде по-удобно!...

Какво им става на жените?! Днешните майки нещо са се повредили – правят секс, имат деца, после пак правят секс и пак имат деца, но на друго място. Първо са с един отчаян мъж, после са с друг – още по-отчаян мъж, после - с трети. Жените са се повредили! Щом баща гледа чужди деца – значи жените са дали дефект. Казвам ви го на 14 февруари, защото сега ще ме разберете най-добре!”

Михаил от Белене - който гледа три деца

Може ли един мъж да стане майка на три деца? Да не би да прави това заради мизерните детски, които са общо на стойност около 300 лева? Или просто Михаил е някакъв смотаняк, който си носи кръста, когато може да го хвърли в Дунава и да остави децата да се давят в дълбокото на живота?!

„Това е бащата - отчаяна съпруга!” – коментира Карбовски. – „Как да ви обясня тази история?! Просто един мъж обича тези деца и ги гледа, макар да знае, че един ден майката ще дойде и ще си ги вземе. От друга страна жената обаче май не иска да дойде и да си ги вземе, защото тогава ще трябва да ги гледа. Най-страшното нещо по тези земи са децата, които някой иска, а друг го заплашва, че ще му ги отнеме, макар че не му се гледат...

Любовта уж е навсякъде, но никой не ни обича! Ние по такива празници приемаме, че любовта свършва с едното чукане и след това трябва да дирим още едно чукане. Обаче понякога любовта има продължение. Любовта създава възможности за един човек, който не познаваш добре – това са децата ти. Децата на Юлия ще видят зор. Децата на хиляди кукувици у нас ще видят зор – ще бъдат гледани от баби, бащи и прочие близки.

Днешните деца растат с объркани бащи и майки-кукувици, да не кажа курви. На мен най-малко ми отива да го кажа, разбира се, но както знаете и от този филм – Господ избира за делата си най-неподходящите хора. Така е и с Михаил. Той ще си остане и ще бъде майка на тези деца. Не ги давайте на друг!”

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Мартин Карбовски

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Плевенчанката Зара: Гордея се, че снимах "катерицата си"

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7

Карбовски в ефира на TV7