Актуално В програмата

„Перфектната вечеря” по GTV

Добави коментар

Размяна на професии и кулинарна обикола на Европа в първата седмица от новия сезон на „Перфектната вечеря” по GTV
„Перфектната вечеря” по GTV


Размяна на професии и кулинарна обикола на Европа в първата седмица от новия сезон на „Перфектната вечеря” по GTV


С летящ старт започва четвъртият сезон на „Перфектната вечеря“ по GTV. Tочно в 18:00 часа днес в кулинарна битка ще се изправят Серж – брокер, Люба – адвокат, Андрей – пианист, Ваня – професионална танцьорка. За да е още по-интересно и забавно, участниците не само ще приготвят перфектни вечери, но ще си разменят и професиите.

Зрителите ще станат свидетели на запомнящо се изпълнение на еротичен танц от страна на Андрей, като пианист ще се изяви брокерът Серж, а на Люба се пада тежката задача да продаде изпълнението му. Ваня ще направи първи стъпки в наказателното право, като се превъплъти в адвокат на Андрей.

Борбата започва в понеделник. Още тогава идват и препятствията. Освен че всеки сам ще приготвя вечеря за останалите, в първата задача участниците ще бъдат разделени на два отбора, които ще трябва да впечатлят шефготвача на класния ресторант NINO. Като за начало, той им е приготвил едно професионално показно, след това отборите ще трябва да измайсторят по едно предястие и една салата.

През втория ден от седмицата домакин ще бъде Серж. Той е приготвил за своите гости едно уникално кулинарно пътешествие, вдъхновено от „Ориент Експрес“. Участниците ще имат възможността да направят кулинарна обиколка на Европа, като всяко ястие ще е гара в различна страна. България, разбира се, също е включена в кулинарния маршрут.
В сряда танцьорката Ваня ще се опита да въведе пианиста Андрей в света на еротичните танци. Той, от своя страна, ще се подготви добре, за да има повече дрехи и аксесоари за сваляне и в същото време да не се разголи прекалено.

Четвъртък е денят на Андрей. Той ще организира кулинарна симфония в три действия. Зрителите ще видят интересни ястия от далечния Изток. Естествено, неговата вечер няма да мине и без музикални изненади.
Честта да посрещне своите гости в петък се пада на Люба. Наред с многото вкусни ястия, ще чуем и една много интересна еротична поезия.
Петък е и вечерта на наградите. Един от участниците ще отиде на финал, а другите ще си тръгнат с подаръци от „Перфектната Вечеря“ на стойност 200 лева.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Перфектната вечеря

"Перфектна вечеря" отива на риба

“Перфектната вечеря” на 1550 метра надморска височина

„Перфектната вечеря” вече с двама водещи