Актуално Други

Поли Генова засне видеото към песента си за Евровизия 2009

Добави коментар

Видеото към песента на Поли Генова, с която ще се състезава на финала на БГ Евровизия 2009, е вече факт и ще се завърти премиерно по музикалните тв канали на 30 януари, петък.
Поли Генова засне видеото към песента си за Евровизия 2009Видеото към песента на Поли Генова, с която ще се състезава на финала на БГ Евровизия 2009, е вече факт и ще се завърти премиерно по музикалните тв канали на 30 януари, петък.

Композитор на рок-баладата “One lifetime is not enough” е българинът със Златна плоча - Иван Кутиков, а автор на текста е рок музикантът Джим Петерик, носител на Grammy за тоталния хит от филма “Rocky” 3 – “Eye of the Tiger”. Режисьор на лентата е Венелин Георгиев. Снимачният процес на клипа продължи четири дни на различни локации в столицата. За перфектната визия на младата певица се погрижи екип от специалисти. Стайлингът на Поли Генова е дело на Dolce&Gabbana, а една от роклите във финалните кадри на лентата е на дизайнерката Аля Милушева.

Сюжетът на видеото на „Един живот не е достатъчен” не е разказ за поредната любовна история...
Това е животът на едно момиче, което се опитва да събере стъклените парченца на своето щастие. И всеки път, изправяйки се срещу света около себе си, борейки се смело, тя почти успява... Но щастието отново се счупва, някой за пореден път го стъпква и заличава. Въпреки болката и студа, главната героиня в лентата не се отказва да търси възможност за оживяване на съкровенните ѝ мечти, фантазии и надежди. Тя има толкова много да даде! Един живот няма да е достатъчен, за да дари цялата си любов на някого.  
С течение на времето момичето осъзнава, че нищо не продължава вечно и за да обича истински, за да пътува отвъд съдбата си - тя се нуждае от помощ отгоре... Защото един живот, никога не е достатъчен...

„Това не е моята история. Песента е историята на всички търсещи любов и топлина хора, преминали през болката и разочарованието неведнъж”, споделя талантливата изпълнителка Поли Генова. Неведнъж, но достатъчно да осъзнаят, че животът е като река, а истинската любов е като мост... към вечността! А на финала остават само няколко мига преди светлината, за да разберем дали действително един живот ни е бил достатъчен...
Видеото на „Един живот не е достатъчен” е изключително въздействащо, човешко и  истинско.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поли Генова , Евровизия

България се класира на финал на Евровизия 2021

Тази вечер България ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия 2021

Азис, DARA, Зуека, Геро ще участват в концерта на Виктория за Евровизия

„LAST NIGHT“ на Поли Генова стана най-слушаната българска песен

41 държави ще участват на Евровизия 2021