Актуално Други

Дона Спанглър приключи снимките по новия си филм

Добави коментар

Дона Спанглър приключи снимките по новия си филм. Space Girls in Beverly Hills излиза по кината в САЩ през май.
Дона Спанглър приключи снимките по новия си филмХоливудската актриса Дона Спанглър обяви, че снимките на най-новия ѝ филм, в който тя изпълнява главната роля и продуцира,  са приключили. Лентата носи заглавието Space Girls in Beverly Hills  (Космически момичета в Бевърли Хилс) и през май тръгва по кината в САЩ. Дона Спанглър вече декларира желание филмът да бъде показан и в България. 
 
Space Girls in Beverly Hills е романтична комедия за три красиви момичета от Космоса, които попадат на Земята, приземявайки космическия си кораб в двора на един от най-заможните и влиятелни ергени в Бевърли Хилс – Барон Вон Бенсъс. С необикновените си сили и чар момичетата успяват да изпълнят филма с приключения и смях, давайки на всички плейбои урок, че не е чак толкова трудно да укротиш лошото момче в тях. 

Филмът е независима продукция с режисьор Тим Колсъри.
В творческата му биография фигурират 2 пиеси, 3 късометражни филма, риалити шоу. Колсъри се изявява и като актьор и има над 50 роли в продукции като „Заличителят” с Арнолд Шварценегер, „Вавилон 5” и „Леприкон в Космоса”.  В Space Girls in Beverly Hills Тим Колсъри се появява пред камерите като очарователния плейбой Барон Вон Бенсън. 

Дона Спанглър приключи снимките по новия си филмСценарият на филма е написан от Дона Спанглър, която изпълнява и главната роля на космическото момиче Катана.  Другите две момичета се играят от актрисите Британия Тейлър и Али Мос. Британия е позната на публиката от филмите „Спасителен отряд  77”, „Пълна къща”, „Deep Space Nine”, „Спасители на плажа” и „Каролин в града”.

Али Мос може да бъде видяна също и в “Sabertooth” с Ванеса Ейнджъл и Дейвид Кийт. 

В лентата се появява и актрисата Джил Ноел - като ослепителната прелъстителка Илейн.  Зад гърба си тя има многобройни участия в популярни сериали като „Спасители на плажа” , „Пасифик Блу”, „Сънсет Бийч”, „Биографията на Хеф”, „В имението на „Плейбой,  „ВИП” с Памела Андерсън и др.

Ролята на разказвачката на космическата история е поверена на Сабрина Париси, която посети България през септември миналата година, за да представи новото си риалити шоу Luxury Life.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дона Спанглър

Дона Спанглър ще гостува в "Шоуто на Слави" - 17 ноември, вторник

Мания за вампири тресе Холивуд