Вечерното шоу на Азис

Крум Савов: „Криво ми е, обиден съм”

PRO.BG • От 0/5

Крум Савов: „Криво ми е, обиден съм”
Крум Савов: „Криво ми е, обиден съм”
Крум Савов: „Криво ми е, обиден съм”Специални гости във „Вечерното шоу на Азис” тази вечер ще бъдат спортният журналист Крум Савов и неговата съпруга Мая.

„От три седмици вече не пея в хора, защото вероятно моите солови изяви не пасват на музикалния фон, който е избрала телевизията, която беше мое семейство 14 години”, ще сподели видимо огорчен пред Катето и Васко журналистът, който доскоро беше водещ на свое телевизионно предаване. На въпроса на Азис защо вече не е на екран, Савов заявява: „Ако на шега трябва да отговоря понякога прекалените солови изяви дразнят хората, които нямат музикални възможности.

Телевизията, в която работех,  ще става женска, аз съм мъж и явно това е в противоречие с концепцията й


„Криво ми е, обиден съм, дал съм си най-силните творчески години за телевизията. През цялото това време тя е била цел и тема, и смисълът на живота ми”, ще изповяда пред зрителите на ТВ2 Крум Савов

Той обясни, че си дава ясна сметка, че не е бил харесван от голяма част от аудиторията на спортното предаване по Нова ТВ, но според него хората трябва да бъдат дразнени, за да продължават да гледат.

На питане на Азис дали наистина Сашо Диков му е предложил работа Савов коментира, че двамата са приятели отдавна и че точно Диков го е открил за спортната журналистика. „Труден е, чепат е, но е стимулиращ”, споделя Крум Савов за своя клега и откривател.  

Той ще потвърди, че наистина не използва интернет в работата си, предпочита да гледа телевизия и да слуша радио. „Така се изолирам и си изграждам свое собствено независимо мннеие за нещата”, разказва един от най-талантливите спортни журналисти у нас. Във вечерното шоу по ТВ2 тази вечер Савов ще коментира отношенията си с Христо Стоичков и ще обясни защо не харесва Венета Райкова.

Мая СавоваМалко по-късно в студиото на Азис ще влезе и съпругата на журналиста – Мая Савова. Двамата ще отговарят на откровено лични въпроси и отново ще се припомнят романтичната история на първата си среща. „Не беше любов от пръв поглед, а подсичане на краката, омекване. За един мъж на 44 години нещата са твърде ясни. В момента, в който я видях, вече знаех, че тя ще е моята жена”, спомня си въодушевен привлекателният журналист.

Мая ще сподели, че съпругът й не е лесен характер и че обикновено се карат за малки неща, които прерастват в огромни скандали.
„Нормално е, когато на човек се отнеме нещо, което е било ценно за него, да се  чувства некомфортно. Тежко му е, но се справя”,  ще обясни Мая за своя съпруг във връзка с прекратяването на отношенията му с Нова ТВ.

„Сега успях да преброя приятели си и хората, които държат на мен”, заявява в края на „Вечерното шоу на Азис” Крум Савов.


 „Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.

Още за Азис

08:50
31.10.2020
Кръвожадни роднини: Кръвта е новото черно (Blood Relatives: Blood Is the New Black) Семейство от пустинния оазис в Аризона се изкачва нагоре по корпоративната стълбица и печели много пари. Но скоро хладнокръвно убийство ще превърне мечтата им в кошмар. (9
06:10
01.11.2020
Кръвожадни роднини: Кръвта е новото черно (Blood Relatives: Blood Is the New Black) Семейство от пустинния оазис в Аризона се изкачва нагоре по корпоративната стълбица и печели много пари. Но скоро хладнокръвно убийство ще превърне мечтата им в кошмар. (9
00:10
03.11.2020
Военни престъпления: Лос Анджелис - Калън е принуден да разпита баща си, който е бил открит в болница за пациенти от отдела за специални проекти, а междувременно екипът разисква плановете си за Деня на благодарността.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Крум Савов: „Криво ми е, обиден съм” (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg