Архив Страх

Стотици кандидати за „Страх” галиха тарантули и скорпиони

Добави коментар

Стотици кандидати за „Страх” галиха тарантули и скорпиони
Приключи вторият етап от кастинга за “Страх”. От над 10 000 кандидатури бяха избрани и поканени 800 души. В продължение на 4 дни екипът на шоуто се срещна със смелчаците, престрашили се да дойдат на живо и да се сблъскат с първите задачи, за да докажат желанието си да участват в „Страх”.



Процентното съотношение между мъже и жени очаквано беше в полза на силния пол – около 65%  от явилите се са мъже, срещу 35 % за дамите. Но дали господата ще се окажат по-издръжливи тепърва предстои да видим.

Още на този етап кандидатите се сблъскаха с някои от ужасяващите екзотичните твари, които ще видим в шоуто.
За добре дошли комисията предложи на всеки от тях да изяде по един прекрасен тлъст екземпляр от порода червеи, невиждани по нашите географски ширини.

Въпреки, че специално докараните огромни южноамерикански хлебарки не бяха предвидени за ядене, а само за дегустация с език, се намериха и такива, които решиха, че нямат проблем да схрускат няколко от гигантските буболечки.

На няколко мъже обаче стомасите не издържаха и те върнаха погълнатото в специално предвидените за това кофи. А когато бяха отворени кутиите с тарантулите и скорпионите, по лицата на много от кандидатите вече се изписа и истински страх... Все пак до този момент никой не беше виждал на живо две от най-опасните създания на този свят. Поради тази причина, на място през цялото време присъстваше и медицинско лице, готово в случай на нужда мигновено да реагира с инжектиране на необходимия антидот серум.

За всеобщо успокоение, мераклиите за екстремни преживявания просто трябваше да подържат за малко в ръка страховитите същества. Една от най-смелите жени обаче целуна тарантула, въпреки че не ѝ беше поставена такава задача.

При физическите изпитания всеки демонстрираше каквото може – лицеви опори, канадска борба, салта и всевъзможни акробатични номера, с които кандидатите се опитаха да смаят световно известният каскадьор Франсоа Гробелар, консултант на „Fear Factor” (оригиналното име на „Страх”) по цял свят.

Психолозите на „Страх” създадоха подробни профили на кандидатите. 
Специалистите установиха доста интересни разминавания и дори послъгвания при някои от тях. Оказа се, че има хора, които в предварителната информация за себе си са посочили, че не ги е страх от определени неща, а всъщност се оказало точно обратното. Не липсвали и такива, при които посочените страхове всъщност били лесно преодолими. Така е поне според психологията, но какво ще се окаже в действителност, когато същинският „Страх” започне...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Страх

До 2000 глоба за дете ако участва в опасно шоу

За първи път в света – травестити в „Страх”

Водещият на "Страх" гостува на "Господари на ефира"

„Страх” започва на 1 март – всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 ч.

Над 7 000 кандидати за „Страх”