Актуално В програмата

Една вълнуваща фентъзи седмицата по GTV

1 коментар

Сега е времето зрителите на GTV да разгърнат фантазията си до краен предел, защото предстои цяла фентъзи седмица по любимата им телевизия.
Сега е времето зрителите на GTV да разгърнат фантазията си до краен предел, защото предстои цяла фентъзи седмица по любимата им телевизия.

За всички фенове на този жанр идва златният шанс да прекарат вечерните делнични часове по вълнуващо фантастичен начин с минисериалите „Динотопия” и „Арабски нощи”. Могат ли хора да  съжителстват с истински динозаври, дали всички динозаври са свирепи хищници или някои от тях дори помагат на хората?

Динотопия

За всичко това по особено развлекателен начин ще ни разкаже сериалът „Динотопия” от понеделник до сряда, от 20:00 до 22:00 часа. За сведение, поредицата е копродукция на компаниите „Дисни” и „Hallmark” и е вдъхновена от книгите „Динотопия” на автора Джеймс Гърни.

Легенда за леприконитеВсички ние, когато сме били малки деца (а защо не и по-големи), сме чели неповторимите приказки от „1001 нощ”. Предимно от тях черпи вдъхновение сериалът „Арабски нощи”, с който ще се забавляваме в четвъртък и петък, отново в продъжение на 2 часа (20:00-22:00). Най-силните страни на поредицата са добрият сюжет, изключително атрактивните костюми и грим (за които „Арабски нощи” получава престижната награда ЕМИ), великолепните панорамни гледки от арабския свят (снимани на място, а не в студио) и впечатляващият актьорски състав -  звезди като Дъгрей Скот („Мисията невъзможна 2”, „Играта на Рипли”), Анди Серкис (Ам Гъл от „Властелинът на пръстените” и Кинг Конг от едноименния филм), Алън Бейтс, Руфъс Сюел, Джон Легуизамо, Джейсън Скот Лий и др.

А в събота и неделя, от 18:00 до 20:00 ч., GTV ще потопи своите зрители във вълшебния свят на приказките, като им разкаже една истинска „Легенда за леприконите”. Легенда за леприконитеВ нея ще видим прекрасната актьорска игра на номинирания за ОСКАР Ренди Куейд и носителката на ОСКАР Упи Голдбърг. Куейд ще се превъплъти в ролята на бизнесмена Джак Уудс, който най-накрая привидно ще намери мечтаното спокойствие в една планинска къщичка. Но, както казахме – само привидно. Там той ще се сблъска с едно семейство истински леприкони, които пък ще го запознаят с още десетки такива като тях. Но приключенията не само че не спират дотук, а и тепърва започват, защото в магическия свят леприконите и феите са в открит конфликт, след като един леприкон дръзва да се влюби в принцеса на феите. Двете фракции се подготвят за война, а на плещите на Джак пада отговорността да предотврати цялата суматоха – преди борбата за надмощие между леприконите и феите да ги унищожи изцяло!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Легенда за леприконите , Динотопия , Арабски нощи