Архив Отечествен фронт

„Отечествен фронт” филм-репортаж за концерта на Лили Иванова в зала „Олимпия”

1 коментар

Тази събота, 17 януари от 18 ч., „Отечествен фронт” ще покаже филм-репортаж за концерта на Лили Иванова в зала „Олимпия” и ексклузивно интервю...
„Ако искате да знаете нещо за Лили Иванова – просто попитайте Лили Иванова!” – съветва Мартин Карбовски и изважда от анонимност приятеля ѝ Стефан Зашев, другия виновник за грандиозния успех на концерта ѝ в зала „Олимпия” на 9 януари 2009 г.

 Лили Иванова и Стефан ЗашевТази събота, 17 януари от 18 ч., социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” по Нова телевизия ще покаже филм-репортаж за концерта на Лили Иванова в най-престижната парижка зала „Олимпия” и ексклузивно интервю с примата на българската сцена малко след концерта.

„Има събития, които не трябва да бъдат подминавани и забравяни!” – разказва Мартин Карбовски. – „Ние не можем да ви представим концерта в зала „Олимпия” – него ще видите сниман от други колеги в други телевизии. Малкото кадри от концерта, които имаме заснети няма да ви дадат представа за голямото нещо, което се случи докато в България хората мръзнеха покрай радиаторите си... Но ние в „Отечествен фронт”, които се стремим всяко четвърто предаване да е за нещо добро и красиво, ще ви представим основните виновници за този концерт и за този успех. Само в „Отечествен фронт” Лили Иванова, най-щастливата и успешна жена в България, ще ви представи своя продуцент и приятел Стефан Зашев. Вижте двама щастливи българи, направили живота си събитие! Не им завиждайте - успехът има своята цена! Днес просто имаме възможност да преодолеем кривата си усмивка и да се гордеем, че в Париж пя една българка. Една българка, която има успех на световна звезда. Това не се бе случвало досега!... Само едно мое впечатление ще добавя – нейните сълзи и нейния смях, нейната песен и нейните грехове са успех за всички нас, които седим пред телевизорите. зарадвайте се на този успех.”

„За мен беше важно да стъпя на тази сцена и да направя това, което направих! Това е моята награда!” – споделя Лили Иванова часове след концерта. - „Това е началото!” – убедена е примата, напук на всички, които се питат кога тя ще спре да пее. Другият виновник за грандиозния ѝ успех във Франция е Стефан Зашев – един българин, работещ от години в Белгия. Двамата твърдят, че са една много щастлива двойка, но все още не са гаджета, въпреки че от години празнуват рождените си дни заедно. „Тя е магична!” – споделя Стефан Зашев за Лили. „Ти беше перфектен!” – отвръща му тя по повод работата му по проекта, по който той работи цели две години. Творческият тандем Лили Иванова-Стефан Зашев не разкрива какъв е следващият проект, над който двамата работят – издават само, че е свързан с „Юнивърсъл мюзик”.

„Това интервю дава отговори на много жълти и нежълти въпроси, които изскачат за Лили Иванова.” – коментира Карбовски. – „Ако искате да знаете обаче нещо за Лили Иванова – просто попитайте Лили Иванова. Точно това правим днес – даваме отговор на най-споменаваните въпроси: Има ли приятел Лили Иванова? Какво сънува тя? Кой плати и организира голямото събитие в „Олимпия”?...
С този репортаж, с това интервю искаме да кажем само едно – какво и да прочетете утре от недолюбени журналисти, знайте, че концертът на Лили Иванова в Париж, зала „Олимпия” беше тотален успех на българите в цяла Европа. Беше признание и изненада за французите. Представете си някой ден българите като Лили да са толкова много, че да свирят, пеят и играят във всяка една известна зала по света. Ще бъде прекрасно! Дотогава, докато това се случи – продължавайте да мечтаете за вашата „Олимпия”! Тя ви чака. Не е толкова трудно да стигнете до нея. Лили Иванова ви казва как да стигнете до нея – трябва да се трудите. Да работите. Звучи скучно, но е истината.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Мартин Карбовски

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Плевенчанката Зара: Гордея се, че снимах "катерицата си"

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7

Карбовски в ефира на TV7