Архив Вечерното шоу на Азис

Оксана Станчева гост във „Вечерното шоу на Азис” на 5 януари

Добави коментар

Специален гост на 5 януари, понеделник, във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде вдовицата на астролога Иван Станчев - Оксана Станчева.

Оксана Станчева гост във „Вечерното шоу на Азис” на 5 януариСпециален гост на 5 януари, понеделник, във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде вдовицата на астролога Иван Станчев - Оксана Станчева. Тя ще направи своята астрологична прогноза за 2009-та година.

Според нея през новата година предстоят големи трансформации в световен мащаб, тъй като планетата на трансформациите Плутон навлиза в Козирог, планетата на държавните структури.  Плутон ще се намира в Козирог 20 години, но неговото влияние ще се усети първите две години, затова и Оксана е оптимист че след първите две години  финансовата ситуация по света и у нас ще се стабилизира.

Очакват се грандиозни корупционни скандали, но пък 2009-та вещае късмет за политиците и за хората, свързани с телевизия. За предстоящите парламентарни избори планетите според Оксана предсказват  коалиция между ГЕРБ и БСП.


„Останах в България, защото Иван искаше дъщеря ни да израсне тук, което ми дава голяма надежда че нещата в България ще се оправят”, споделя вдовицата на Иван Станчев пред Азис.

За съжаление болестта на големия астролог била със скрити симптоми и лекарите я открили в нейния последен стадий. По време на престоя си в болницата той анализирал всички свои астрологични аспекти и разбрал, че няма решение за собствения му хороскоп. Тъй като Иван Станчев знаел за своя край от лекарите и от звездите, през цялото време в болницата напътствал и съветвал жена си за дните, когато няма да бъде до нея.

След смъртта му малката Анаис се оказала единственото спасение за Оксана. „Детето ми даде сили да изляза от този ад”, изповядва красивата съпруга на известния астролог. Оказва се, че Оксана разговоря с дъщеричката си на руски, но Анаис винаги ѝ отговаряла на български.

 

Оксана Станчева гост във „Вечерното шоу на Азис” на 5 януари


Гостенката днес във вечерното шоу по ТВ2 ще разкаже за първата си среща с Иван Станчев в Германия, където по това време той има ресторант за здравословно хранене, а Оксана била студентка по психология.
Запознали се в ресторанта на астролога, първоначално той не ѝ направил голямо впечатление. Но по-късно се влюбва в него и заедно заминават за България, след раздялата с бизнес партньора му и решението да остави ресторантьорството.

Още в самото начало Станчев ѝ изготвя хороскоп, в който ѝ предрича по някакъв начин нещастен брак на Балканите. Даже първоначално той си мислил, че бъдещата му съпруга ще се събере с бившия си приятел от Македония, но в крайна сметка Оксана избира Иван и го последва в родината му.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV