Архив Отечествен фронт

„Отечествен Фронт” дава отчет пред зрителите си

Добави коментар

В последната събота за 2008 година социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще даде отчет пред зрителите си.
„Отечествен фронт” е журналистиката, която работи!” – твърди Мартин Карбовски и показва случаи, в които излъчването материали води до предприемане на действия от страна на правосъдната система



В последната събота за 2008 година социалният ъндърграунд „Отечествен
фронт” ще даде отчет пред зрителите си. „Отечествен фронт” е журналистиката, която работи – можем да ви го докажем математически!” – разказва Мартин Карбовски. – „Днес подредихме случаите, в които сме си залагали главата и сме искали да ви покажем истината дори и преди съдът да се е произнесъл, за което често са ни упреквали. Днешното издание е наръчник по журналистика, от която има смисъл. Хората, които снимахме – много от тях отидоха в затвора, по-малко бяха уволнени. Децата, които пострадаха, получиха смешни обезщетения. Но ние продължаваме - дължим го не толкова на вас, колкото на себе си.”

Зрителите ще си припомнят материалите, излъчени в „Отечествен фронт” по делото Кузов, историята с Черната вдовица от Мездра, материалите за децата в домовете в Боровци и Трън, развитието по случая с педофила Тошко Дявола и жертвата му – осемгодишната Надежда от с. Драгоево и потресаващата история с „Къщата на ужасите”.


„Как да ви пожелаем весела Нова година при положение, че работя това?” – коментира Карбовски. – „Дежурните фрази за успех, щастие и доброта утре ще се превърнат в репортажи. За да се весели човек у нас му трябва сериозно количество алкохол. Приемете това като предупреждение и си обичайте журналистите – за разлика от държавата и повечето хора в тази страна, журналистиката работи! Честита Нова година и честити нови репортажи и новини! Пожелайте си да няма много работа за нас!”

Отечествен фронт”, събота, 27 декември 2008 г., от 18:00 по Нова телевизия – ще го познаете по червеното квадратче долу вдясно.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”