Архив Dancing Stars

Сергей Станишев подкрепи Елена Йончева в Dancing Stars

Добави коментар

Сергей Станишев подкрепи Елена Йончева в Dancing Stars. Финалистите от двете издания на Music Idol гостуват в четвъртък
Сергей Станишев подкрепи Елена Йончева в Dancing Stars. Финалистите от двете издания на Music Idol гостуват в четвъртък.

Сергей Станишев подкрепи Елена Йончева в Dancing Stars. Вчера се състоя полуфиналът в Dancing Stars. Всяка от двойките представи по два танца, като в първата част те трябваше да представят по един, който не са изпълнявали до момента. Във втората част на шоуто звездите предложиха фрийстал хореографии.

Специални гости на танцувалната надпревара бяха генералният директор на bTV – г-жа Вики Политова и премиерът Сергей Станишев.
Г-н Станшев беше в шоуто, за да подкрепи журналистката Елена Йончева. Веднага след нейното изпълнение той сподели, че тя е постигнала доста голям напредък от страта на шоуто до момента и че още в началото е обещал, че ще я подкрепи лично, ако тя стигне до този етап на надпреварата.

Сергей Станишев подкрепи Елена Йончева в Dancing Stars. Въпреки премиерската подкрепа, Елена Йончева зае последното място във временното класиране преди последните елиминации след два дни. Останалите четири двойки получиха по равен брой точки и заедно заеха първата позиция. В края на шоуто стана ясен и танцът, който ще определи победителя в първото българско издание на Dancing Stars – салса.

В четвъртък петте двойки ще се борят за място на големия финал в понеделник, а една двойка ще напусне битката броени дни преди нейният край. Специални гости на танцуващите звезди ще бъдат финалистите от първите две издания на Music Idol.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV