Архив Вечерното шоу на Азис

Венелина Гочева - специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 8 декември, понеделник.

Добави коментар

Главният редактор на вестник „24 часа” – Венелина Гочева ще бъде специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 8 декември, понеделник.
Венелина Гочева - специален гост във „Вечерното шоу на Азис”Главният редактор на вестник „24 часа” – Венелина Гочева ще бъде специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 8 декември, понеделник.
 
Главната редакторка на всекидневника с най-голям тираж ще подари на водещия  шаран по повод новия дизайн на вестника, който стартира на връх Никулден. „Журналистиката е женска професия”, ще заяви Венелина Гочева, макар и в „24 часа” да работят еднакъв брой мъже и жени.

Венелина Гочева - специален гост във „Вечерното шоу на Азис”Гочева ще разкаже как се определят новините за първа страница в нейното издание и ще се похвали с отличния криминален отдел на „24 часа”. Тя ще изрази възмущението си за окаяното състояние на съдебната система и за това, че журналистите са много по-информирани от полицията в нашата държава.

 „Телевизиите преповтарят вестниците в България”, категорична е главната редакторка относно генерирането на новини у нас. Според нея ексклузивната новина е въпрос на късмет и контакти. Венелина Гочева ще довери, че въпреки големия риск на професията не ползва услугите на охрана.

Шаран„Разбира се, че ме подслушват”, ще сподели журналистката и ще заяви, че ако някой от нейните репортери работи като служителите в ДАНС, би го уволнила. „Вбесява ме, когато някой от моите колеги си изключи телефона”, ще сподели главната редакторка и ще обясни, че тя никога не си позволява този лукс. 

„Моите двама мъже вкъщи ме приземяват с ирония”, откровено ще разкаже Венелина Гочева и ще уточни, че в дома си излиза от ролята на главен редактор и е обикновена съпруга и майка.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV