Архив Big Brother

Предложение за брак на сцената на Big Brother

Добави коментар

Тази вечер( 04, декември) в живото предаване на Big Brother 4, зрителите изгониха Венцислав. Той предложи брак на приятелката си Велина.
Предложение за брак на сцената на Big Brother.Тази вечер( 04, декември) в живото предаване на Big Brother 4, зрителите изгониха Венцислав.

Пловдивчанина оцеля само 2 седмици в къщата и загуби от другият номиниран Денислав още на първата си номинация. Веднага след излизането си от къщата, Венци сподели пред Милен Цветков, че в къщата си е мислел да предложи брак на приятелката си Велина.

Водещият на Big Brother реагира мигновено и попита Венци, защо не ѝ предложи още тук и сега, на живо от сцената на Big Brother. Венци бе изненадан, но не мисли дълго и след секунда бе на колене с пръстен в ръка, който Виолета свали от пръстите си и му подаде.



С думите – „Зайо би ли се омъжила за мен, пред всички тези свидетели?!”, той предложи брак на любимата си Велина на живо в ефира на Нова Телевизия.
Отговорът на младата дама естествено беше – Да, а след това последва дълга и страстна целувка, не фона на викащата горчиво публика.
Датата на сватбата, както и кумовете не бяха уточнени, тъй като бъдещото семейство бе прекалено щастливо да мисли за това в момента.

Така, Венци със сигурност загуби битката за 300 хил., но спечели нещо много по-важно за него, а именно сърцето на любимата си Велина.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала