Big Brother

Предложение за брак на сцената на Big Brother

NOVA • От 0/5

Предложение за брак на сцената на Big Brother.Тази вечер( 04, декември) в живото предаване на Big Brother 4, зрителите изгониха Венцислав.

Пловдивчанина оцеля само 2 седмици в къщата и загуби от другият номиниран Денислав още на първата си номинация. Веднага след излизането си от къщата, Венци сподели пред Милен Цветков, че в къщата си е мислел да предложи брак на приятелката си Велина.

Водещият на Big Brother реагира мигновено и попита Венци, защо не й предложи още тук и сега, на живо от сцената на Big Brother. Венци бе изненадан, но не мисли дълго и след секунда бе на колене с пръстен в ръка, който Виолета свали от пръстите си и му подаде.С думите – „Зайо би ли се омъжила за мен, пред всички тези свидетели?!”, той предложи брак на любимата си Велина на живо в ефира на Нова Телевизия.
Отговорът на младата дама естествено беше – Да, а след това последва дълга и страстна целувка, не фона на викащата горчиво публика.
Датата на сватбата, както и кумовете не бяха уточнени, тъй като бъдещото семейство бе прекалено щастливо да мисли за това в момента.

Така, Венци със сигурност загуби битката за 300 хил., но спечели нещо много по-важно за него, а именно сърцето на любимата си Велина.

Още за Big Brother, Биг Брадър

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg