Dancing Stars

Миро от Каризма и Виолета Марковска ще танцуват в Dancing Stars

bTV • От 0/5

Dancing Stars

Нети и Александър Докулевски са водачите във временното класиране на Dancing Stars. Това стана ясно след отборните изпълнения на участниците. Шестте звезди бяха разделени в два отбора, които заложиха на изпълнения на ча-ча и пасо добле. Изпълнението на Орлин, Илиана Раева и Елена Йончева заложи на много настроение и приятна хореография. Подобно мнение изказаха и членовете на журито, които дадоха 25 точки за танца.

Dancing Stars

Аня Пенчева, Виолета Марковска и Нети изпълниха страхотно пасо добле. Трите актриси и техните партньори заложиха на завладяваща хореография и заслужено получиха 29 точки.

Така трите двойки успяха да променят класирането след индивидуалните им изпълнения. Нети за пореден път зае първата позиция, а Виолета Марковска и Атанас Месечков – втора. Веднага след тях в класираните се подредиха Орлин и Яна Акимова. Аня Пенчева за първи път се оказа над чертата за елиминации, а последните две места заеха Илиана Раева и Елена Йончева. За подкрепа на гимнастичката в балната зала на шоуто беше поп-звездата Белослава.

В четвъртък само една от двойките ще се спаси от елиминации, а останалите пет ще се борят за оставане в шоуто. Специален гост на Dancing Stars ще бъде Миро от бившия дует Карзима. Той ще партнира на Виолета Марковска в специален танц, който двамата подготвят от седмица.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg