Архив Вечерното шоу на Азис

„Вечерното шоу на Азис” навършва една година

Добави коментар

На 2 декември, вторник, „Вечерното шоу на Азис” ще отпразнува своя първи рожден ден със специално издание
„Вечерното шоу на Азис” навършва една година
Най-популярните лица на ТВ2 и Миро на гости в студиото

На 2 декември, вторник, „Вечерното шоу на Азис” ще отпразнува своя първи рожден ден със специално издание.


Точно преди една година в българския телевизионен ефир стартира нестандартният проект за късно вечерно шоу с водещи - Васил Траянов Боянов - Азис и Катето Евро. 
„Вечерното шоу на Азис” навършва една година
В юбилейния брой утре вечер на дивана в студиото ще седнат най-известните лица на ТВ2 – екстравагантната журналистка Кристина Патрашкова, екзотичната Маги Желязкова, красивата новинарка Лиляна Боянова и чаровният редактор Георги Любенов. Всички заедно ще си спомнят първите стъпки на шоуто и на самата телевизия. Екипът на предаването ще получи поздравителни видеа от различни популярни личности, включително и от Осама Бен Ладен. Гостите на Василка и Катето ще разкажат за някои от своите гафове в ефир. Маги Желязкова ще сподели, че има проблем с бързото говорене, което прихванала от своя съпруг, затова често ѝ се случва да прави лапсуси, макар че много се старае да говори бавно. Лиляна пък ще си признае, че по време на жива връзка в една от новинарските емисии забравила да обяви своя колега репортер.

Кристина Патрашкова Кристина Патрашкова и Азис ще заровят томахавките от времето на скандалните билбордове преди старта на шоуто, след като журналистката поздрави своя колега за перфектната импровизация и отличните качества на водещ.

Рожденият ден на шоуто ще бъде обилно полят с шампанско и подсладен с торта. И като на всеки празник, разбира се, ще има много песни. Василка ще изненада гостите в студиото като ги прикани да изпеят по едно известно парче със заглавие „рожден ден” , което те трябва да изберат чрез жребий. Маги Желязкова ще изпълни на руски песента на Крокодила Гена, водещата на „Истории с Патрашкова” ще импровизира като Мая Нешкова, Лиляна ще имитира Веселин Маринов, а Жоро Любенов смело ще запее  „Хепи бърдей ту ю” , чийто оригинал е на Сашка Васева.
Маги Желязкова
Лицата на ТВ2 ще обещаят, че в телевизията ще настъпят доста промени с визията и с програмната схема. Според Кристина Патрашкова ТВ2 има нужда от провокативно футболно предаване, от сутрешен блок и реалити. Всички заедно ще си пожелаят
телевизията да продължи да се развива със същите бързи и успешни темпове, както досега.
Миро
Талантливият музикант и изптълнител Миро, един от първите гости на „Вечерното шоу на Азис” преди година, ще поздрави своя домакин с най-новото си парче „Губя контрол, когато теб те няма”. Той ще подари на Васко красив медальон и своя нов албум „Омиротворен”.
„Една година по-късно предаването изглежда уникално. Шоуто няма еквивалент, пожелавам ви още повече хора да разберат колко сте забавни!”, ще пожелае певецът на екипа на вечерното шоу.  

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV