Архив Dancing Stars

Илиана Раева и Нети поведоха в класирането на Dancing Stars

Добави коментар

Илиана Раева и Нети поведоха в класирането на Dancing Stars.Аня Пенчева и Ани Пападопулу готвят уникален танц за шоуто в четвъртък.
Илиана Раева и Нети поведоха в класирането на Dancing Stars
Илиана Раева и Нети поведоха във временното класиране на Dancing Stars.

Това стана след страхотно изпълнено мамбо от златното момиче и Трендафил Сърмов. Нешка Робева заяви, че Илиана е пресъздала истинска лудост в танца си. За да подкрепи гимнастичката сред ВИП  гостите в залата беше и нападателят на “Левски” – Георги Иванов-Гонзо.

Нети и Александър Докулевски пък оставиха без дъх всички в залата с изпълнението си на самба.
Така двете двойки застанаха на първа позиция.

Аня Пенчева и Рангел Спиров за първи път се изкачиха напред в класирането, след като показаха как се танцува валс. Нешка Робева не спести суперлативи за актрисата. Така двамата успяха да заемат третата позиция. Веднага след тях се наредиха Орлин Павлов и Яна Акимова.

Голямата изненада в класирането този път беше поднесена от една от най-силните двойки – Виолета Марковска и Атанас Месечков. Заради сложните акробатични елементи Владимир Божилов разкритикува двойката и заяви, че всъщност от мамбото им е останало много малко за сметка на ефектните и сложни номера. Вили и Наско заеха петата позиция и ако не успеят да съберат достатъчно зрителски гласове до сряда вечер ще трябва да се борят за оставане в шоуто на поредните елиминации след два дни.

Въпреки страхотния валс на Елена Йончева и Александър Попов журито им отреди шеста позиция, а веднага след тях последното място заеха Георги Мамалев и Елена Добрикова.

Гвоздеят на шоуто снощи беше размяната на местата и “бунтът на звездите”. Радост и Тодор Колев изпълниха по един танц, след който Вили, Нети, Илиана, Орлин и Елена трябваше да оценят изпълненията на двамата водещи. Радост получи оценка “Чудно” за самбата си с Рангел Спиров, а Тодор Колев – “Браво”, за песента си от мюзикъла “Оливър!” . Във водещи на Dancing Stars пък се превърнаха Аня Пенчева и Георги Мамалев, които зададоха доста пиперливи въпроси на Радост и Тодор.

Три седмици преди големия финал нито един от участниците не разкри името на звездата, с която ще танцува, ако евентуално стигне до финал.
Всички се готвят трескаво за бляскавото шоу, с което ще приключи първото българско издание на Dancing Stars.

В четвъртък по време на елиминациите Аня Пенчева ще зарадва зрителите на bTV с уникален танц, в който ще си партнира с актрисата Ани Пападопулу. Двете обещаха, че това ще бъде най-горещият танц, изпълнен на дансинга на шоуто.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV