Архив Вечерното шоу на Азис

ABBA пожелаха единствено Азис

Добави коментар

ABBA пожелаха единствено Азис. Водещият паркира в студиото си лимузина Mini Cooper с джакузи.
Специален гост на „Вечерното шоу на Азис” във вторник ще бъде групата наследник на ABBA - Arrival.

След като пя на живо в столичната зала Универсиада, веднага след концерта шведската група Arrival се отби на гости в студиото на Азис. Arrival са единствената банда в света, която притежaва ексклузивни права, лично предоставени от създателите на ABBA, да пресъздава напълно идентично точната версия на концертите на музикалните легенди.


Идвайки в България, шведите пожелаха да дадат интервю единствено пред Василка. С визия и стайлинг досущ като на своите предшественици, групата впечатли екипа на шоуто с потресаваща прилика в саунда и сценичното поведение. „Българската публика е невероятна”, възклихнаха изненадани наследниците на ABBA.

Arrival разказаха, че са единствената банда с разрешение от Owe Sandström, дизайнерът на всички дрехи и сценични костюми на ABBA, да използват направените от него облекла.
Новите ABBA се похвалиха през Азис, че в момента подготвят неиздадено парче на оргиналната група, след като са получили позволение от самите Björn и Benny да я запишат. Песента се казва „Just a notion”.

групата наследник на ABBA - Arrival


На въпроса на водещия дали плащат процент от печалбите си на ABBA, Arrival отрекоха да е така. „Опитваме се музиката ни да звучи като ABBA, но никой не може да ги копира изцяло”, споделиха членовете на бандата в отговор на коментар на Азис, че са точно копие на легендарните шведи. Те разкриха, че прекарвали часове в студиото, за да достигнат перфектен звук. Шведските интерпретатори гастролирали с концерти по света вече 13 години, като в рамките на 2008-ма само в САЩ направили близо 40 концерта.

Оказва се, че истинските ABBA до този момент не са присъствали на концерт на наследниците си, но в тяхно лице виждали себе си на младини. Членовете на новата група не правели секс помежду си, защото си имали семейства.
„Манията по ABBA е една всеобща треска, която ще бъде вечна”, казаха за финал  Arrival.

Втори гости във вторник вечер при Азис ще бъдат Стефан Велинов, управител на автопарк за луксозни коли, и Mini Cooper лимузина с джакузи, изработена по специална поръчка.



Стефан ще разкрие, че мераклиите за подобна кола чакали по 8 месеца за производството и транспорта ѝ от Америка. Съвсем случайно дошла идеята за създаването на тази лимузина, която сама по себе си е атракция. Американците малко се поизплашили как ще е я произведат, но след това помолили да я задържат още месец, за да може возилото да участва на автомобилно изложение в Лас Вегас. Там получава наградата на публиката за малка атрактивна лимузина. С голяма неохота Велинов ще сподели пред Василка, че 180 евро на час струва наемът на Mini Cooper-а, а цялата стойност на колата е около 430 хиляди долара.

Момичетата от балет M-DANCE не издържаха на изкушението и топнаха тела в джакузито на лимузината по време на снмките на предаването. Но с предупреждение да не го правят във движение, за да не се изплиска водата. В автопарка на собствениците на Mini Cooper-а имало и две екстравагантни копия на Excalibur 56 от 89-та. Едното е било притежание на самия Франк Хард, а другото било създадено за „Цезар казино” в Лас Вегас и даже в него е сниман филмът „101 далматинци”.

 „Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV