Актуално В програмата

Иван Костов до Митко Палаузов тази неделя по ТВ2

1 коментар

Реален или измислен е подвигът на най-малкото дете-партизанин Митко Палаузов, убито на 13 години през 1944-а? - „Истории с Патрашкова“ тази неделя по ТВ2
Митко ПалаузовРеален или измислен е подвигът на най-малкото дете-партизанин Митко Палаузов, убито на 13 години през 1944-а? А кои са героите на прехода? Има ли днес примери за подражание? Кои от тях са менте? На тези въпроси ще отговаря в неделя лидерът на ДСБ Иван Костов в предаването „Истории с Патрашкова“.

Повод за разговора ще бъде видео със строителния предприемач Митко Палаузов, който е брат на легендарното в годините на соца момче и носи неговото име.  Той ще застане за първи път в живота си пред камера. „Брат ми е съзнателно убит, но на възраст, когато не е вярвал в никакви идеологии. Приказките, че е водел сражение с два пистолета и е спирал настъпления на войници, са много раздути и са плод на литературна измислица. Той е бил изведен в Балкана по неволя“, разказва вторият Митко Палаузов. Той не се е възползвал от привилегиите на фамилията си, не е получил навремето коли или апартаменти. Дори не са го приели в комсомола, защото са го смятали за хулиган.  

Митко Палаузов„Целта на предаването е да предизвикаме дебат по темата защо повечето личности у нас разделят обществото на полярни лагери, а напоследък отношението ни не е еднозначно дори към най-прочутия в момента българин Митко Бербатов“, разказва Кристина Патрашкова.

В предаването освен това тя ще пусне първата част от изповедта на един от най-големите български актьори Георги Калоянчев. В нея той ще се върне в годините на детството си и освен това ще разкаже за сложните си отношения с други две от най-големите звезди на Сатирата – Георги Парцалев и Димитър Манчев.

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 18:00 часа, само по ТВ2
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова

Бащата на Илия Павлов в „Истории с Патрашкова“

Сензационна изповед на Стефан Данаилов на 28 декември, неделя в „Истории с Патрашкова”

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев

Скандална изповед на Валентин Христов по ТВ2

Обвинителят на Живков се изповядва по ТВ2