Архив Survivor

Survivor:Островите на перлите - Бившата Пачека получи шанс за отмъщение

Добави коментар

Survivor:Островите на перлите - Бившата Пачека получи шанс за отмъщение. Галина премълча истината за Острова на изгнаника.
Тази вечер в епизода Балбоа ще се изправят в игра за два гласа, а след това ще изгонят един от племето. Евгения ще вземе стратегическо решение, което ще обърне хода на играта.

Истинска кошмарна нощ преживяха оцеляващите в Балбоа. След като в продължение на два дни никой от племето не се нае да направи заслон, поредната буря почти удави сървайвърите. В интервю Спас сподели, че заслон няма, защото нямало време, а и него го мързи. Не по-малко тежка беше и нощта за Галина. Въпреки, че предложи коалиционно приятелство на Мартинов, той не ѝ прости и я остави да спи на земята. Рано сутринта други двама герои се събудиха предоволни от прекараната вечер. Вънов и Здравко успяха да обсъдят цялото племе на вечерята и си обещаха, че ще се подкрепят взаимно, като на първо време ще насочат усилията си към изгонването на Иван.

Докато обсъждаха ситуацията в играта, Николай и Галина получиха писмо за дуел. Двамата трябваше да обвържат с въже по един сандък в рамките на 15 минути, така че след това противникът да не успее да го развърже. Мартинов даде всичко от себе си, като напълни сандъка с пясък, след което го обвърза с въжета, а накрая го зарови, така че Галина дори да не успее да го повдигне. Трябваше да спечели този, който успее първи да развърже сандъка и да вземе палка, с която да удари по тъпан. Ники не остави никакви шансове на психоложката. След победата си той предпочете да остане на острова, като освен правото да избира, той спечели храна за три дни, две въдици, две мрежи и инструменти.

Галина се запъти към играта за имунитет. Веднага след като се срещна с племето си тя побърза да ги излъже, като дори не им каза за срещата с Мартинов, а заяви, че е била сама. Малко след това членовете на Балбоа се изправиха в състезание за личен имунитет. Този път задачата пред тях беше да се задържат възможно най-дълго върху дървени платформи. Печели този, който остане последен върху платформата си. Още в самото начало отпаднаха Иван, Здравко и Вънов. В крайна сметка последни останаха Евгения и Янита, като последната се отказа и подари победата на плувкинята.

Евгения получи имунитета, а с него и правото да посочи четирима от съплеменниците си, измежду които останалите да определят следващият изгонен. Жени не се забави с избора си – Иван, Галина, Гергана и Силвия бяха имената, които тя предварително произнесе. Галина ще има последната дума, защото вярвайки, че има трето племе, тя едва ли ще изпрати Иван в него, тъй като според сметките ѝ там силните ще станат твърде много.

След като се завърнаха от играта бившите от Пачека заподозряха Галина в лъжа.
Екс оранжевите заявиха, че психоложката крие нещо стратегически важно за играта, а Иван дори сподели съмнения, че на Острова на изгнаника има тотем, който дава изключителна власт на притежателя му.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7