В програмата

Десислава показа гаджето си на Катето и Азис

PRO.BG • От 0/5

Галин
Галин
Специален гост на „Вечерното шоу на Азис” тази вечер, 12 ноември, ще бъде попфолк певицата Десислава.

Катето, Азис и Десислава

На снимките на предаването вчера вечер водещият спретна номер на своята приятелка, като неочаквано показа пред камерите новото й гадже Галин, който невинно беше седнал в публиката „За малко да припадна, ама се сетих, че шоуто не е на живо”, възкликна шокирана Десислава в отговор на провокацията и с уговорката този момент от предаването да бъде изрязан.„Направо ми ебахте майката”, заяви тя в ефир, стъписана от изненада. „Адски готино момче, що да го клъцкаме”, коментира физическите данни на Галин Катето Евро.

Десислава


„Казах ти да не сядаш на първия ред”, безпомощно отправи укор към 20 годишния футболист от „Славия” симпатичната блондинка.

Галин

На въпроса на Азис добър ли е в леглото, Десислава откровено сподели: „Добър е колкото и във футбола. Има най-горещите ръце”. А относно възрастта на момчето, тя довери: „Недейте сега, ще влезе някой полицай, да ме арестува”.

Галин


След неудобните питания към Деси дали е влюбена и кога ще се оженят с Галин, водещият умело насочи вниманието на публиката към голите снимки на певицата, които неотдавна се появиха в Интернет. „Много странна история, защото така и не разбрах кой ги е взел от личния ми телефон, как и защо ги е пуснал в нета”, озадачена коментира случая Десислава.

Азис и Десислава


Според нея не бившият й съпруг, а колега изпълнител стои зад това. „Един рапър, с който съм пяла, беше дал някакво интервю, в което си призна, че докато сме били с комиците на турне, е прехвърлил една-две снимки от моя телефон”, обидена на Играта, сподели своите съмнения Десислава.

Участието във „Вечерното шоу на Азис” е първата медийна изява на русото миньонче, след като се завърна от продължително турне отвъд океана. На записа на предаването певицата подари на своя домакин огромен златен пръстен със скъпоценни камъни, предназначен за силиконовите прелести на водещия.

Чаровната изпълнителка сподели, че пътуването й до Америка било много вълнуващо и запомнящо се, макар и малко изморително, тъй като й се наложило да смени повече от 16 полета заради многото концерти на различни места. „Като произнеса твоето име и всички започват да пищят”, подробно разказа пред Васко за бурните реакции на публиката Десислава. „Имаше готини мъже в Америка, ама само по телевизията”, призна певицата.

„Мисис България Свят 2008” - Ралица Тодорова


Като втори специален гост в студиото на Азис тази вечер ще влезе „Мисис България Свят 2008” - Ралица Тодорова. Щастливо омъжената Ралица е майка на петгодишен син и съсобственик заедно със своя съпруг на агенция за недвижими имоти.

Василка за „Мисис Дама 2008”,


Най-красивата семейна жена у нас ще провъзгласи Василка за „Мисис Дама 2008”, като я закичи с лента и корона. Тя ще връчи на Азис и свидетелство от патентното ведомство като доказателство, че той е истинският носител на титлата.

Азис и Ралица

Освен това признание водещата ще получи като подарък и красиво черно бюстие, дело на дизайнерката на конкурса „Мисис България Свят” - Мариета Славчева.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2.

Още за Азис

08:50
31.10.2020
Кръвожадни роднини: Кръвта е новото черно (Blood Relatives: Blood Is the New Black) Семейство от пустинния оазис в Аризона се изкачва нагоре по корпоративната стълбица и печели много пари. Но скоро хладнокръвно убийство ще превърне мечтата им в кошмар. (9
06:10
01.11.2020
Кръвожадни роднини: Кръвта е новото черно (Blood Relatives: Blood Is the New Black) Семейство от пустинния оазис в Аризона се изкачва нагоре по корпоративната стълбица и печели много пари. Но скоро хладнокръвно убийство ще превърне мечтата им в кошмар. (9
00:10
03.11.2020
Военни престъпления: Лос Анджелис - Калън е принуден да разпита баща си, който е бил открит в болница за пациенти от отдела за специални проекти, а междувременно екипът разисква плановете си за Деня на благодарността.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg