Архив Big Brother

Съквартирантите номинираха Константин и Умберто

Добави коментар

Съквартирантите номинираха Константин и Умберто.Един съквартиранти си тръгва в понеделник. Борба в кал и мъже в трико на Олимпиадата.
Снощи съквартирантите номинираха Косьо и Умберто. Така след служебните номинации на Жени и Жоро, четирима са заплашени да си тръгнат от къщата в понеделник.

Планът на участниците да изгонят Косьо или Умберто се разви безпогрешно.  След купона за рождените дни на Иванина и Даниела(03.11), съквартирантите, заговорничеха в хола, кой, кого да номинира. Нещо абсолютно забранено според правилата на Big Brother. Именно затова, най-дейните в заговора, Жени Жоро, бяха номинирани, служебно. След снощните номинации, стана ясно, че все пак техния заговор е успял и почти всички съквартиранти номинираха бившия наркодилър Косьо и португалеца Умберто.

Big Brother Олимпиада



Тази вечер, в епизода на Big Brother  ще видим най-забавните моменти от седмичната мисия, Олимпийски игри.  След като в сряда гледахме първата победа на отбор „Секуро” срещу „Победа”, на волейболното игрище, днес предстои да видим трите най-атрактивни дисциплини – борба в кал, футбол и художествена гимнастика.


Ще видим, как мъжете съквартиранти се превъплъщават в професионални гимнастички.

Хванах ли те



Също защо ще прехвърчат искри на футболното дерби между двата отбора и кулминацията свободна борба в басейн пълен с кал, където някой съквартиранти ще покажат неподозирани умения.

 

Косьо след боя

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала